Friday 30 December 2011

Stilovi Valancea

Dok razmišljam o Valancea stilova, možete misliti na što Internet kao cvjetno dekorativna tkanina koja teče uz prozor. Međutim, u stvarnosti, što mislite je samo jedan od raznih zavjesa uzoraka. Način na koji se ukrasiti svoje prozore variraju mnogo, a to vrijedi i za zastor stilova, kao dobro. Vi svibanj odlučiti za zastori koji izravno slajd u zavjese štap ili možete ići na one koji može biti obješen s drugih vješalice ili tab-vrhovima. Raznolikost stila zastor na raspolaganju vam može pružiti prekrasan priliku da se igraju s tkanina, tekstura i boja. Također možete se odlučiti za isprobati raznih materijala kao što nizova perlica, mašne ili vrpce kada ukrasiti svoju zavjesa. Ovdje ćemo vam dati neke od najčešćih zavjesa zavjese stilova.
Valancea zavjese Stilovi
Ako ste u potrazi za neke brze načine of spicing svoj dom bez previše promjena, možete se odlučiti za dodavanje zastori na svoj prozore. Kada u potrazi za neke jednostavne Valancea stilova za prozore, provjerite da li uzeti svoje vrijeme i proći kroz različite stilove dostupna prije nego što nula u na jednu opciju. Ovdje su neke od opcija koje možete izabrati iz.
Flip zastori, Flip zastor je jedan od najvažnijih najlakši Valancea stil koji se možete odlučiti da odaberete kao zavjesa mogu klizati u draperija štap lako. Ortogonalno komad zavjese materijala, koji je ušivenim na rubovima je sve što je potrebno. Obično postoje dvije strane flip zavjesa, sa strane koja visi ispred i drugu stranu koja visi na leđima. Kada koristite lak udarac Valancea pokušajte ostavljajući prednje strane kraći i stražnji dio duži tako da oba dijela su vidljive. Ako znate kako da ubod i stručnjak u njemu možete ukrasiti šivanjem rubovima u različitim stilovima.
Šal zastori; daje izgled repa i swags, šal zastor je još jedan jednostavan način za dodavanje elegantnom dodir u svoju sobu. Možete odlučiti da koristite ovaj stil isključivo na okvir prozora ili može ga koristiti zajedno sa zavjese i rolete kako bi prozor slojeviti izgled. Za održavanje tkanina u položaju, corbels, šal kuke ili gljiva holdbacks se koriste. Lagan ili obična tkanina su najprikladniji za šal zastori. Ako se strmim tkanine koriste, lišće možete ih nepostavljen, ali ako koristite laganih tkanina ih trebate liniju u kontrastnim tkanina.
Balon Valancea, ako želite dati svoj dom složenije Valancea stil, možda ćete odlučiti za balon zavjesa. U tom stilu, zavjese daje prozračan izgled te je idealan za korištenje na malim prozorima. Možete se odlučiti za korištenje cvjetno tkanine uz podudaranja velikih formata za ovaj stil. Mnogo puta, plastični prstenovi koji se koriste ravnomjerno su odvojeni na poleđini rubovima draperija. To pomaže draperija približiti jedni drugima i time formiranje balon kao Jakobove kapice. Pročitajte više o tome kako napraviti plijen zavjesa.
Rod-Pocket zastori; Ako želite promijeniti osjetiti vaš dom brzo i jednostavno, možete se odlučiti za štap-džep zavjesa. Bilo da je visio na proljeće ili zavjese štap, to slajdovima tijekom cijelog štapa stvaranja nabora koji su ravnomjerno raspoređeni. Broj ruffles će biti više, ako je zastor je dulje.
Pročitajte više na:, draperija Ideje za dnevnoj sobi, draperija vezeni tkanina; Tako možete dati sasvim drugačiji osjećaj u svoj dom pomoću Valancea stilova različitih boja i dizajna. Može vam dati privatnost dugo, osim dodajući da je topla i pozivajući dekor dojam Vašeg doma.

No comments:

Post a Comment