Tuesday 20 December 2011

Prilaženje: Vrste Siding

Ranije, slikarstvo bio jedini način ukrašavanja eksterijera zidovi. No, danas, cijeli scenarij je promijenjen uvođenjem raznih vrsta prilaženje, koje su dostupne u različitim bojama i stilovima. Osim povećanja izgled kuće, sidings zaštitu zidova od oštećenja, koje mogu biti uzrokovane otežanim vremenskim. Međutim, postoje različiti faktori, koje treba poduzeti njegu, dok odabirom sporedni kolosjek. Sporedni kolosjek je da se u sync sa stilom gradnje, boja boja se koristi na vanjskim zidovima, itd. bi trebao biti pogodna za vremenske uvjete na mjestu, gdje se kuća nalazi. Trošak sporedni kolosjek također treba uklopiti u svoj proračun za poboljšanje home. Dakle, prije zeroing u na određenom prilaženje materijal, morate imaju osnovno znanje o raznim vrstama prilaženje i njihove pro i kontra. Ovaj članak vam može dati neke informacije o različitim vrstama sporedni kolosjek.
Vrste Siding za domove
Što se tiče sporedni kolosjek vrste tiče, postoji puno opcija. Međutim, svaka vrsta ima svoje prednosti i mane. Mi smo za usporedbu moguće opcije i odabrati najprikladnija jednom. Sporedni kolosjek koje ste izabrali, moraju biti komplementarna arhitektonski stil kuća, boje vanjskog zida i boje od kuća u susjedstvu. Pored toga, ona mora biti otporan na vremenskim uvjetima mjesta i smije uzrokovati najmanje utjecaj na okoliš. Neka nas pogledajte na ono što vrste prilaženje su tamo i svoje pozitivne i negativne aspekte.
Vinyl Siding: Vinyl prilaženje je jedan od popularnih kuće sporedni kolosjek tipova i je izrađena od PVC, ili polivinilklorid, koja je vrstu plastike. Ovo prilaženje je dostupan u trake, koji imaju perforacije na vrhu dijelu, kroz, koji panela su priključeni na vanjskog zida. Djelovati sigurnosna prirubnice kao pečat protiv kiše, snijega, itd. Ovi paneli mogu se montirati vertikalno ili horizontalno i dostupni su u širokom rasponu boja. Usporedbi nekim drugim sporedni kolosjek tipovi, vinil sporedni kolosjek je niska trošak i zahtijeva niske održavanje. Vinilni prilaženje također nije skloni truljenje i boje ljuštenja. No, ispravno postavljanje je vrlo važno zbog svoje trajnosti. Inače, ploče mogu dobiti savijati. Krekiranje svibanj pojaviti tijekom hladnog vremena. Vinyl prilaženje ne smatra se eko-prijateljski, jer je od plastike. Pročitajte više o vrstama vinil prilaženje.
Aluminum Siding: Uvedena u 1950 prevladati održavanja povezane s drvo prilaženje, aluminij sporedni kolosjek pojavila kao jedan od popularnih sporedni kolosjek tipova. Kao iu slučaju vinil ispis, aluminijski paneli također dolaze u različitim nijansama i mogu biti opremljeni horizontalno ili vertikalno. Iako, aluminij sporedni kolosjek ne ispucati sviđa vinil paneli, oni mogu dobiti reckast i su glasan previše. Ove prozore su eko-friendly, jeftin i su vatrootporni. Dok, regularna pre-oslikana aluminij sporedni kolosjek je sklona kredanja, ovaj problem ne pojaviti u vinil premazom one, što može biti skuplji. Pročitaj više o tome instalirati aluminij sporedni kolosjek.
Drvo Siding: Drvo prilaženje je jedan najstarijih prilaženje tipove, da zahtijeva puno održavanja. Cedar, Cipar, bor, smreke itd., obično korišteni su za ovu svrhu i ako održavana dobro, ti sidings svibanj prošle za stoljećima. Jedna od prednosti ove vrste prilaženje je da drvo panoi mogu se izraditi u širokom rasponu tekstura, stilova i završi. U većini slučajeva, eksterijera završiti, poput, boja ili mrlja je neizbježna. U odnosu da mrlju završi, naslikao one zahtijevati više održavanje. Osim toga, drvo je sklona trulež, insekata, savijanje, cijepanje, itd. Pročitajte više na različitih vrsta kuće sidings.
Štuko i Stone: Štukatura je tip prilaženje napravio primjenom mješavinu cementa, vode, pijeska, vapna, itd., na eksterijer zidovima. Ovaj tip vanjske pokrivanje za zidove učiniti ih izdržljiv. Kamenje su jedan od najviše izdržljiva tipova sidings. Međutim, kamena sidings može biti vrlo skupo. Brick prilaženje je još jedan tip prilaženje koji nudi trajnost kao i izgleda. Ovi sidings su također dostupni u mnogim bojama, ali, može biti skupo. Pročitajte više na štuko prilaženje trošak i odabirom kuća sporedni kolosjek.
Osim navedenu sporedni kolosijek tipovi, postoje mnogi drugi, poput, furnir, šindre, čelik, vlaknastog cementa, azbest, izolirani prilaženje, itd. Skoro svi od njih imaju sub tipova s ​​različitim značajkama. Dakle, to je uvijek bolje dobiti osnovno razumijevanje vrste sidings i svoje prednosti i mane, prije investiranja tvrdom zarađeni novac.

No comments:

Post a Comment