Saturday 17 March 2012

Brazilski vosak Savjeti

Brazilian waxing uključuje potpunu uklanjanje dlaka iz genitalije. To je dostupan za muškarce i žene. U slučaju muškaraca, Brazilian waxing znači potpunu uklanjanje dlaka. Međutim, žene imaju mogućnost da napusti neke dlake iznad vaginalnog područja. Iako je bilo tko želi imati čistu kosu i bez bikini području, no mnogi muškarci i žene osjećaju neugodno ići za brazilske depilacije. Mnogi od njih to probati kod kuće sami.
Ako ste dovoljno sigurni da si dobar rezultat, možda ćete dati pucao na brazilske depilacije kod kuće. Međutim, uvijek je poželjno da se stručne pomoći za brazilske depilacije. Postoji nekoliko razloga iza njega. Vi svibanj ne biti u mogućnosti to držati kožu napetom, primijeniti ispravno vosak, dobiti pravo utjecati i povucite trake što je brže prema potrebi. Za dodavanje tih teškoća, kosa linija mini kupaći kostim ne raste u istom smjeru. Brazilian waxing često zahtijeva uklanjanje dlaka dvaput ili triput u različitim smjerovima, iz istog dijela. Dakle, uvijek biste trebali ići na stručni dobiti brazilske depilacije učinili. Slijedeći račun daje vam neke informacije o osnovnim postupak zajedno s nekim velikim Brazilian wax savjete. Evo više o brazilskim bikini depilacije.
Brazilski vosak Postupak
Dužina kose mora biti ¼ inča, ako je to u redu i ½ inča ako je gruba. Ako vam je kosa više, treba ga rezati. Ako vam je kosa nije dovoljno dugo da stane na duljinu zahtjev, ne može se dati uslugu. Dakle, prvi Brazilian waxing savjet je da posjetite kozmetički salon samo kad bikini kosa je dovoljno dugo da se rezati i voskom inače bi jednostavno otpada Vaše dragocjeno vrijeme. Vaša koža je osjetljivija za vrijeme menstruacije. Brazilian waxing par dana prije i poslije će biti vrlo bolno i neugodno. To je razlog zašto mnogi salon vlasnici ne nude Brazilian waxing usluge tijekom razdoblja. Trebali biste izbjegavati ide za depilacije, čak nekoliko dana prije i poslije menstruacije.
Ako ste na neke vrste lijekova, trebali posavjetovati sa svojim liječnikom i raspraviti da li biste trebali ići za brazilske depilacije ili ne. Neki od lijekova za koje liječnici ne daju svoju saglasnost za uklanjanje dlaka od depilacije su retin -, Accutane, Renova, itd. waxing je bolan proces i bol je malo intenzivniji u bikini području. Možete smanjiti intenzitet boli uzimanjem painkiller oko pola sata prije imenovanja. Ovo je jedan od važnih Brazilian wax savjete.
Brazilian waxing postupak počinje s primjenom voskar puder sa spužvom za vašu kožu. Talk puder olakšava waxing jer spriječava vrući vosak iz pridržavaju kože. Vi ne bi trebali primjenjivati ​​bilo kakve losion ili krema na bikini području kao što čini za uklanjanje dlaka malo teško. Ako ste podnijeli zahtjev, a zatim ga isprati temeljito prije odlaska za brazilske depilacije. Voskar će umočiti lopatica ili drvena depilacije stick u posudu vruće voska. Ona će se širiti na vašoj koži bikini zone u smjeru od rasta dlačica. Ona će tada pokrivati ​​vosak sloj s gustom krpom traka ili traka za jednokratnu upotrebu. Ona će nježno pritisnite dužini trake, i povucite ga u smjeru suprotnom onom rast kose. Voskar će ukloniti dlake na bikini području na ovaj način.
Možete koristiti brazilski vosak savjet da se smanji bol koja se javlja tijekom raskrivanje off. Pitajte voskar za rad na manje dijelove, na vrijeme i primijeniti debelim naslagama voska i to peel off kad ohladi. Trebate pomoć voskar i da joj zadatak lakše drži kožu zategnut. Kada depilacije je više, ona može provjeriti za bilo lutalica kosu. Ako su neke dlake niti lijevo, ona će ih tweeze van. Sada, voskar nježno će izbrisati svoje područje bikini s mokrom spužvom, i ostavite ga da se osuši. Ona će sada primijeniti umirujuce losion ili krema na kožu. Time je dovršeno Brazilian waxing postupak. Ovdje su neke dodatne savjete depilacije.
Brazilski vosak aftercare
Budući da bikini koža je osjetljivija, postoji sve mogućnosti da razviju određene neugodno nakon efekti brazilske depilacije. To su kvrga, upala i urastao kose. Također, pojavljuje blage iritacije kože je normalno nakon brazilske depilacije. Over-the-counter kreme hidrokortizon će smanjiti nelagodu do neke mjere. Ovo je opet odličan brazilski vosak savjet. Ako to ne uspije pružiti Vam puno pomoći i nemir nepodnošljiva, potražiti liječničku pomoć.
Depilacija uklanja dlačice u korijenu i otvara pore na koži. Pore ​​na koži ostaje otvoren za nekoliko sati nakon depilacije. Dakle, da se na sigurnoj strani, trebali biste izbjegavati primjenu bilo koje vrste krema i ostalih proizvoda na bikini području za najmanje 24 sata. Također, ne kupati se u oceanu tek nakon brazilske depilacije. To će samo povećati rizik od infekcije. Nanesite hidratantni losion dobre kvalitete na ovom području. To će umiriti području. Nosite udobnu odjeću ispod ili barem izbjegavati nošenje uske-neuklapanje rublje sve dok je to ugodno.
Učinak Brazilian waxing traje za 3-5 tjedna. To zapravo ovisi o vašem stopa rasta kose. Redovna depilacija će rezultirati u mekše i finije rast kose. Slijedite sve dane Brazilian wax savjete kako bi se izbjegle neželjene posljedice i imaju siguran i udoban za uklanjanje dlaka.

No comments:

Post a Comment