Saturday 31 March 2012

Lažni brkova

Lažno brkova je jedan od protetskih makeups koja se može primijeniti pomoću duha guma ili samoljepive podloga. Različiti lažni brkovi stilovi su korišteni od strane špijune da se prikrije sebe, a također i glumci da biste dobili savršen izgled za svoje uloge. Različitih materijala, od sintetičkih vlakana u realnom kosa su se kako bi lažne brkove. Neka nas dobiti više informacija o lažni brkovi u sljedećim stavcima.
Lažni brkovi su korišteni od strane poznatih holivudskih glumaca i Charlie Chaplin bio je jedan od njih. Nosio je brkove za ulogu u 'The Tramp', kao znak traži ga da izgleda starije od svoje dobi.
U Sjedinjenim Američkim Državama (Dayton, Ohio), tu je grupa koja organizira različite aktivnosti vezane za lažni brkovi. Kansas City Lažni brkova Club (KCFMC) je također jedan od aktivnih lažne brkove klubovima u SAD-u. To je ukupno 500 članova diljem svijeta, a poglavlja u mjestima kao što su Salt Lake Cityju, Chicagu i Pittsburghu.
Kako napraviti Lažni brkova, može se napraviti lažne brkove od kose lutaka (na primjer, barbie), pravi kose, itd. Let us razumjeti postupak izrade lažne brkove. , A materijal se koristi u izradi brkove treba rezati u željeni oblik. ; Bojanje obično radi u crnoj boji. One, međutim, može koristiti različite boje, ako se ukaže potreba. , A boje bi trebalo biti dopušteno da se suha za oko 5-6 sati. ; Prije nanošenja brkovi, kožu treba temeljito oprati i osušiti. ; Primjena duh guma na koži je sljedeći korak u tom procesu. Tanki sloj duha guma ili ljepilo je dovoljno primijeniti lažni brkovi. , A nakon duh guma se primjenjuje na kožu, brkovi trebaju biti smješteni i nježan pritisak primijeniti na to. , Za realistično lažni brkovi, šminka može se primijeniti na lice. ; Lažni brkova Kit, Lažni brkovi setove ili setovi dolaze s potrebne stvari nositi s tim brkove. Isto tako dolaze s brkovi brade različitih oblika, na primjer, kozja bradica. Različite lažni brkovi proizvoda dani su u nastavku.
Gentleman brkova (Real Hair Izabrane boje brke Halloween 2015): Ovo brkovima je izrađena od ljudske kose. Različite boje u kojima su brkovi je na raspolaganju su crna, tamno siva, svijetlo siva, svijetlo smeđa, srednje smeđa i plava. Duh guma potrebne za primjenu ovog brk ne dolaze s proizvodom, ona se prodaje odvojeno. One mogu dobiti ovaj proizvod brkove za 6,99 dolara.
Lažni brkova Set: Set sadrži 7 brkove koji će se koristiti za 7 dana u tjednu. Ovih 7 vrsta brkovi su kako slijedi: 'Hollywood' (nedjelja), "The Hero" (ponedjeljak), 'Trg' (utorak), 'The jak' (srijeda), 'The Weasel' (četvrtak), ' šerif '(petak) i' deda '(subota). Dimenzije ovih brkovi su cca. 1,5 cm (širina) x 7 cm (dužina). Set dolazi sa samoljepljive. Ukupni trošak 'Lažni brkova Set' je 3,99 $.
Uvijeni Lažni brkova: Ovaj lažni brkovi je napravljen od sintetičke kose i nalazi se u privitku mrežaste neto. Jedna ima za kupiti guma duh odvojeno za pričvršćivanje uvijeni brkovi. Cijena ovog lažni brkovi proizvod je 6,99 dolara.
Moderni brkovi prerušavanje Kit: Moderni brkovi preobući kit je set 7 komada. To je najbolje pogodan za nošenje u strankama. The brkovi izrađeni su od tkanine i proizvoda troškove $ 10,99.
Pročitajte više na:; brkova Stilovi i imena; Fu Manchu brkova, kako rastu brkova, Lažni brkovi su oduvijek bili stvar interesa između glumaca igraju različite uloge. Ljudi imaju svakakva mišljenja o tome treba li koristiti lažni brkovi ili ne. Jedna stvar treba imati na umu sigurno je da osoba treba biti sposoban za nošenje lažni brkovi savršeno.

No comments:

Post a Comment