Tuesday 27 March 2012

Garaža pretvorbe Ideje

Standard jednokrevetna garaže u Sjedinjenim Državama je oko 150 sq ft i da može biti dodatni životni prostor za vas ako se obratite Vašoj garaži, kao sastavni dio vašeg doma. Nakon nekoliko garaža za pretvorbu dizajna u ruci su sjajan način da se pretvoriti vaše garaži na dodatni kupaonica, spavaća soba ili obiteljska soba dodatni. Uvijek ćete uštedjeti puno novca, jer vaš garaža već se sastoji od temelja, četiri ili pet vanjskih zidova i krova. Ako ga vidite ispravno imate jeftin rješenje u svoje ruke da će dodati novi komfor prostora, na jeftinije cijene.
Ideje za garažna pretvorbe
Pretvorba garaža može biti jedan od najisplativije načine kako dodati neki dodatni dnevni prostor za vaš voljeni dom. Najbolji dio je, temelj krov i zidovi su već u mjesto i ožičenje je često dovoljno. Ako je Vaš garaža već je priključen na svoju kuću, već imate postojeći zapis. Kada želite pretvoriti vaše garaža najbolje opcije su ljudima pronaći kupaonicu ili kuhinju proširenje. Let's vam dati neke ideje garaža pretvorbe. ; Normalno garaža ima konkretne podnice u mjestu. Postojeće garaže podnice može se koristiti kao pod kat za željeni tip podnice želite. Odlučite, ako želite učiniti izravnavanje poda. , Uvijek imati provjerite s vodoinstalater o cijevi i odvodnju pitanja. Vodovod i garaža ispravno vas može spasiti od rasipanja tisuća litara vode i neke buduće odvodnje pitanja. ; Najveći izazov puno vlasnika osjećaju se prazni prostor oko vrata. Nakon što uklonite vrata, svoj prostor mora biti popunjena na način tako da se miješa s ostatkom kuće i djeluje kao kompliment na novi životni prostor. Pokušajte provjeriti vrt vrata ili uokvirivanje novi zid koji uključuje veliki prozor. Pogledajte garažna vrata trošak zamjene. ; Ako je Vaš garaža je spojen u kuću, možda ćete biti u mogućnosti uključiti grijanje i hlađenje sustava na novi prostor. Uvijek dodati izolacija na zidove, pod i strop za kontrolu grijanja i hlađenja novog prostora. , Ako planirate da koristite neki električni aparati u novoizgrađenom soba, dobiti novi 20-amp sklop instaliran. , Mnogo stvari imate u garaži može biti prodan u garaži prodaju ili biti pomaknut u podrumu. Sada imate i da vidite da auto dobiva novu nijansu, pokušajte nadstrešnica. ; Imati detaljnu raspravu sa svojim članovima obitelji, da bi novi prostor izgledati njegova je uvijek bio dio vaše kuće. Pokušajte se uskladiti boje klizna, prozori i vrata stilova. ; Garaža Troškovi pretvorbe
Ako je Vaša garaža ima krov, zidovi i temelj, cijena je više vjerojatno da će ići dolje u odnosu na novi dodatak. Materijali i rada se mogu izvoditi do US $ 400 do US $ 2,000 ovisno o renoviranje poslu kojim se bavite. Za potpuni pretvorbe, kako bi u garažu izgledaju kao sastavni dio kuće, raspon cijena počinje sa US $ 7,500 do US $ 10.000, a ako želite napraviti potpuni makeover cijena može ići i do US $ 20.000 ili više ovisno o složenosti projekta i dizajn. Uvijek budite oprezni da, garaže pretvorbe učinjeno bez znanja svog lokalnog planiranja odjel je nazvao kao ilegalni garaža pretvorbe i može povratno paljenje na vas. To može dovesti do povrede zakona, kao što su stvaranje javnog ili vizualni neugodnost, kršenje zakona ili parking zgrade kodovi. Lokalne vlasti mogu naplatiti kaznu, što znači skupe nadogradnje ili zabranu garaži pretvorbe.
To je sve informacije koje mogu vam dati ideje u vezi garaža pretvorbe. Nadam se da ovaj članak na garaži pretvorbe ideje će dokazati velike pomoći za vas, a ne vratiti meni, ako imate bilo kakve prijedloge ili sumnje.

No comments:

Post a Comment