Monday 19 March 2012

Pahuljast kože na licu

Suha koža na licu, može se lako prepoznati po svojim grubim i dehidriranu izgled. Osobe s suhu kožu, svrab iskustva, prhutanje i ponekad piling na koži lica. Također bi moglo biti crvenilo, fine linije i pukotine na koži lica. Postoje brojni razlozi zašto osoba može doživjeti suhu pahuljast kože na licu. Ispod je popis svih uzroka iza ove kože uvjet, uz neke korisne lijekova da biste dobili osloboditi od istog. Pročitajte više o njegu kože.
Uzroci suhe kože nestabilnu na lice; Genetske bolesti kože može uzrokovati suha pahuljast kože na licu. , Neravnoteže hormona može utjecati na kožu prirodnim proizvodnje nafte, što uzrokuje suhu kožu. ; Korištenje kozmetike koji imaju snažan ili neprikladnom kemikalije u njima, je još jedan razlog zašto osoba može dobiti suha pahuljast kože na licu. ; Dugotrajno izlaganje suncu, može uzrokovati ovo stanje kože previše. ; Određene kožne bolesti, kao što su rosacea i ekcemi uzrokovati iritaciju kože i može dovesti do perutanje kože u nekim slučajevima. ; Nestabilnu kože na licu i vlasištu, može biti zbog peruti. ; Jedna dijeta koja nedostaje vitamina A može učiniti kožu jako suha i pahuljast. , Lijekovi za nestabilnu kože na licu
Držite lice čisto tako da je pranje dva puta dnevno uz lice oprati. Pročistite lice na tjednoj osnovi, da biste dobili osloboditi od nakupljene prašine, ako je potrebno, kao i mrtve stanice kože. Dobro očistiti i ex foliated lice pomaže moisturizers i kreme prodrijeti u dublje slojeve kože, čime se smanjuje pahuljast kože na licu. Učinkovit recept za domaće pročišćavati je kombinirati dvije žličice šećera u žlica soka od limete. Nanesite ovu smjesu na lice, ostavite ga na za petnaest minuta i zatim nježno pročišćavati ga isključiti pomoću vode. Nakon toga, primjenjuju dovoljan iznos krema na lice.
Stroj za pranje lica s mlakom vodom, a ne sa toplom vodom, će pomoći u uzimajući osloboditi od perutanje kože na lice previše. Ako se iznimno topla voda se koristi za pranje lica, sva vlage i prirodnih ulja iz lica će dobiti oprana, što je rezultiralo u suhim pahuljast kože na licu. Dakle, kako bi se izbjeglo da se, oprati lice mlakom vodom samo.
Moisturize kože redovito kako bi se izbjeglo pahuljast kože na licu. Za ovu, investirati u dobar kvalitet krema. U idealnom slučaju, ovlaživač treba primijeniti odmah nakon koža oprana, kao mokri kože pomagala u bolju apsorpciju moisturizers, losione i kreme primjenjuju na njega. Pročitajte više na lice hidratantna krema za suhu kožu.
Primjena lice omot na licu, redovito će ne samo pomoći u vlaži kožu, ali imajući to mekom i podatnom previše. Djelotvorno domaće lice paket za suhu kožu može se kombiniranjem jedna čajna žličica svake od žumanjka i meda, na koje tri do četiri kapi maslinovog ulja su dodani. Primijenite masku na lice, ostavite ga na za dvadeset minuta i zatim isprati. Maske za lice bi trebao biti primijenjen jednom tjedno, za nekoliko mjeseci, njihov utjecaj se jako vidljive.
Pročitajte više na:; lica kod kuće za suhu kožu, suha Face lijekovi, Prirodne njegu kože za suhu kožu; Osim navedenih lijekova, kako bi se izbjeglo suhu kožu na licu pahuljast, jede dobro uravnotežena i zdrava prehrana, koja je u suštini bogate vitaminom A je vrlo bitna. Neki od namirnice bogate vitaminom A su jetra, krumpir, mango, mrkva, suhe marelice, žumanjak i špinat. I na kraju, imajući kožu dobro hydrated by pijenje puno vode svakodnevnu, pogotovo nakon naporne fizičke aktivnosti, pomoći će puno previše.

No comments:

Post a Comment