Sunday 11 March 2012

Crazy Hat Ideje

Ako ste mislili na bacanje zabavu za svoje dijete, zašto ne imati tematske party umjesto plain jedan. Najbolji party koji možete baciti za svoju djecu je da su ludi šešir party gdje djeca oblače u različite vrste luda i jedinstvena kape. Možete čak imati odjeljak gdje se nalazi i izbor domaće luda kape da djeca mogu isprobati. Djeca mogu oblače u smiješne šešira za večernju zabavu i puno zabave. Hosting i organizira takav party za djecu je manje oporezivanja od potpune elegantna odjeća stranaka, a sve što trebate učiniti je da se s lako ludi šešir ideje. Ovdje ćemo vas kako možete doći do nekih ludi šešir ideje i prirediti zabavu za svoju djecu koja su idući u njegujemo i zapamtiti za dugo vremena. Više o rođendana ideje.
Crazy Hat Ideje za djecu
Jedan vrlo dobar izbor kad ste hosting ludi šešir stranke je da imaju natjecanje gdje gosti (koji je djecu) natjecati za najviše najzabavniji, najčudnije i najkreativniji kape. Kada ste rukovanje van pozivnicu za party, pobrinite se da vam objasniti da kape trebaju biti smiješan i glup, a ne normalan raznolikost. Postoje mnoge ludi šešir ideje koje možete smisliti. Možete surađivati ​​sa svojom djecom kako bi se s jedinstvenim idejama za te smiješne kape. Prvi korak u projektiranju ludi šešir je razmišljati o mjerilu šešir. Možete napraviti šešir u dimenzijama koje odgovaraju glavu ili možete ići sve van i imaju veliki šešir koji daje vrlo dramatičan učinak. Sljedeći korak za ludi šešir ideja je da se odlučite na svoju inspiraciju za šešir. Možete birati između cvijeća, voća, povrća, životinja ili čak i uobičajene svakodnevne stvari kao što čajnik ili šalica i tanjurić. Najčešći i jednostavno ludi šešir ideje su cvijeće. Možete uzeti normalan šešir šibe i mjesto nekoliko cvjetova, tako da su svi vješanje oko vaše lice. Možete se izbor različitih vrsta i boja cvijeća slučajno ili grupa zajedno hrpa svježe cvijeće na vrhu šešir da izgleda kao veliki cvjetni aranžman. Za više vizualno zapanjujući učinak Također možete dodati neke različite obojene trake na poleđini šešir, tako da su prateće iza. Znati više o umjetnosti djece i aktivnostima umjetnost i obrt.
Neki domaći ludi šešir ideja da sam stvarno uživao promatrajući su one koje se vrte oko hrane. Postoje dva načina da ide oko izrade šešir koji je inspiriran namirnica. Jedan od načina je da se normalno širok šešir brimmed i dodati neke tropsko voće poput jabuke, grožđe i ananas na njemu. Druga luda šešir ideja koje možete isprobati je da šešir koji podsjeća na određene namirnice. To može biti bilo što od preslatko lubenica na lizalica. Jedan vrlo dobar šešir luda ideja da sam vidio nedavno je šešir koji je oblikovan poput naopako košaru sa mnogo različitih slatkiša na vrhu. Jedan od najboljih ludi šešir ideje za djevojčice, je da jagode šešir. Sve što trebate je neki bijeli šifon tkanina, neke crvene saten, pjena i zeleni saten tkanine. Da bi gornji dio šešir, šivati ​​crvena mat u okrugli disk i stvari ga s pjenom. Cut out neke zelene satenske tkanine kako bi lišća i šivati ​​na vrhu i središtu okrugli disk. Za to svršiti sloj s bijelim šifon, tako da izgleda kao rub šešira.
Djeca vole životinje i možete središte vaše ludi šešir ideje oko nje. Za jednostavno luda šešir ideja, samo priložite plišane životinje poput zmije ili divovski pauk na vrhu šibe šešir. Također možete napraviti druge lude kape poput diva pauk, puretina ili jednorog pomoću tkanine, kartona i pjena. Za više futuristički učinak možete stvoriti ludi šešir za projektiranje robota, satelitsku antenu, ili leteći tanjur. Pročitajte više na, stranka Kape napraviti; Kako napraviti balon Kape, Kako napraviti Papir Kape, pa to su bili neki ludi šešir ideje koje možete isprobati kad vas baciti temu party. Sjeti se da ludi šešir stranka nije samo za djecu, odrasle osobe također se može pridružiti u na zabavan i prekrasno vrijeme.

No comments:

Post a Comment