Thursday 29 March 2012

Obrezivanje ruža

Rose grmlje su neodvojivi dio mnogih cvjetnih vrtova. To je lijepa ideja kako bi se poboljšala u prirodi s prekrasnim i blago mirisne ruže. Nasada od ruža grmlja je uzaludan ako niste svjesni kako se brinuti za njih. Rose grmlje zahtijevaju puno pažnje i održavanje bušilica s vremena na vrijeme za to u izobilju cvijet. Među svim biljka skrb rutine, podrezivanje ruže je najvažniji zadatak, što je zaista važno za njih držati pravilan i zdrav, bez bolesnih lišća i grana propadaju. Podrezivanje ili obrezivanje ruže je najbolji način promovirati svoje zdravom rastu i cvatu. Više o grmova i grmlja.
Sezona za obrezivanje ruža, Točno vrijeme za obrezivanje ruža uvelike varira prema različitim vrstama ruža. Ali sveukupno, proljeće je vegetacije, a zimi je uspavan sezona za ruže. Da bi se na sigurnije strane, podrezivanje ruže idealno je učinjeno tijekom ranog proljeća. To je vrijeme kada je list pupoljci početi nabreknuti. Neki ljudi također vole rezidbe ruža grmlja tijekom zime, kada su u fazi mirovanja. Više o zimskom skrb za ruže.
Alati za obrezivanje ruža, bez obzira na različite vrste ruža, vrlo je važno da koristite oštre vrtlarstvo alate. No, budite sigurni da nisu previše oštar na štetu biljka potječe. Uz to, trebali biste također koristiti sterilizirano alati, koji mogu spriječiti bolesti od uzimajući prenesena iz jedne biljke na drugu. Visoka kvaliteta rezidbe škare i škare dugo barata lopping je sve što vam je potrebno za rezanje ruže. Uvijek nosite rukavice teške uvjete u vrtu i majicu s dugim rukavima, tako da vaše ruke ostanu daleko od ruža trnje, a trimanje ruže. Više o porastao opskrbu biljaka.
Postupak za obrezivanje ruža, podrezivanja ruže iz baze biljke, na takav način da je njezin čelnik podružnice dobiva izloženi zraku i svjetlosti. Sada, da reže na 45 stupnjeva, otprilike ¼ inča iznad van okrenut pupoljak. Važno je da se čiste cuts, bez ostavljanja čupav mjesta. Kasnije je važno ukloniti crne, smežuran, mrtvih i bolesnih grana, dok vas izložiti svoje unutrašnje bijele stabljike. Bilo tanke grane (tanji od olovke) također treba ukloniti. Ako je Vaš prostor je osjetljiv na trske svrdla, zatim pečat reže uz dobru kvalitetu rezidba sealer. Također je važno da uklonite križanja grane, odojak i preostalih listova iz postrojenja, kao dobro. Više o podrezivanje grmlja.
Rezanje natrag Roses; premijera moto izravnavanje ruža je kako bi se poboljšala ljepotu i zdravlje vaše ružama. Nakon što su svjesni obrezivanje ruža, također je važno znati o rezanje natrag ruža. Rezanje natrag ruže je važan zadatak, što može biti sjajan način da se olako trim ružama. Vi uvijek morate izrezati vidljiv broj ruže svoje biljke, kao sezona ide dalje. Ponovite sve ruže su potrebne kako bi se smanjiti tijekom ranog proljeća, a penjanje ruža treba urediše odmah nakon završetka njihovog cvjetanja, umjesto teških podrezivanje tijekom proljeća.
Pročitajte više na:; orezivanje ruža penjačica - Kako orezati ruža penjačica, orezivanje ruža - Kako orezati ružama, podrezivanje grmlja daje im prekrasan priliku da rastu u zdraviji način. Pa, to je sve o obrezivanje ruža. Nakon što majstor umijeće brige za ružama uvijek ćete biti nagrađeni s obilan prekrasne ruže, svake sezone!

No comments:

Post a Comment