Saturday 10 March 2012

Curling Iron Savjeti

Duga, valovita brave izgledaju apsolutno prekrasna i svaka žena san. Oni, koji nisu blagoslovljeni s prirodno kovrčave kose se odlučiti za neki od kose curling metode dostupne. Curling kosu curling željeza je jedan takav jednostavan način curling kose, salon stil. Međutim, mnoge žene ne slijedite odgovarajuće peglanje tehnike koje mogu oštetiti kosu ili proizvesti neželjene rezultate. Dakle, to je potrebno da znate točan curling željeza savjete. Više o kovrčava frizura.
Curling Iron savjete i tehnike
Priprema kose, prije nego što počnete kovrčanje kose s željeza, to je imperativ da ih temeljito oprati. A razjasnili šampon može koristiti da biste dobili osloboditi od bilo kojeg proizvoda izgraditi iz kose. Peglanje prljave kose dovodi do šepati tražite kose. Koristite duboko uređaj formulu zadržavanja vlage u kosi. Uređaj također pomaže u zamku hranjive tvari u kosi. Vi svibanj koristiti malu količinu styling proizvode za poboljšanje teksturu kose. Previše tih proizvoda može povećati vrijeme sušenja kose i mogu težiti kosu dolje. Zatim, detangle kosu sa širokim zubat češalj, kako bi dobili glatku kovrče. Peglanje tangled hair rezultate u neposlušnu kovrče, koje se lako mogu oštetiti. Na kraju, suhu kosu u potpunosti prije nego što pokušate da ih nakovrčati. Mokru kosu uzeti više vremena da se rotor i povećati rizik od topline štete zbog glačanje. Više na kosu curling tehnika.
Biranje pravog curling željeza; brenšere nalaze se u različitim veličinama i materijalima barel. Za male elastičan curls ići za 0,75 inčni barel. Za jednostavan, prirodne kovrče koristiti curling željeza od barel veličine 1 inča. Za generiranje obiman, kaskadno kovrče, koristite curling željezo s velikim barel veličine 1,5 do 2 cm. Brenšere su u osnovi dostupnih materijala, kao što su keramika, keramičke turmalin i metala. Keramičke turmalin brenšere su najnoviji tip brenšere. Keramičke brenšere su prednost pred metalne pegle što su keramičke pegle ne daju izravne topline na kosu. Keramička glačala proizvesti toplinu zračenjem, a time i lagano nakovrčati kosu. Osim toga ioni proizvesti keramičke pegle su negativne, kao što je u odnosu na pozitivni ioni koje proizvodi metalne pegle. Pozitivna pegle break dlake i izlagati direktno na toplinu. Dok, negativni ioni pečat dlake i trap vlage iznutra. Tako, keramičke pegle curling zaštititi kosu od topline u potpunosti oštećenja. Više o tome kako koristiti curling željeza.
Kontroliranje topline postavke, odgovarajuće temperature je potrebno da dobijete željeni kovrče. Gruba, tvrdoglav, teško upravljati hair potrebno više topline od fine, meke dlake. Međutim, preporučljivo je da počnete peglanje na nižim temperaturama, a zatim krenuti prema višoj temperaturi, samo ako je vaš kovrče ne pada na mjestu na nižim topline. Gruba, tvrdoglav kose može biti savijen na 400 ° F. tanku kosu treba manje topline i može biti uvijen na temperaturi oko 280 ° F do 300 ° F. kemijski tretirana kosa ne smije biti izložen višim temperaturama. Dakle, kosu koja je tretirana kemikalijama, boji treba biti savijen na mnogo nižim temperaturama. Više o tome kako kovrčati kosu s curling željeza.
Curling kose; Ako imate srednje dugu kosu, od vas će imati koristi mnogo pokretanjem na stražnjoj strani glave. Podijelite kosu na nekoliko dionica od oko 1 do 2 cm širine. Početak curling svaki dio od vrha kose. Držite curling željeza u mjestu oko 10 sekundi na udaljenosti od palac od skalp. Nježno gurnite željeza i uklonite kosu pažljivo. To je jedan od najvažnijih spirala curling željeza savjete, kao i vaša kosa je vjerojatno da će dobiti je uhvaćen u željezo. Ako imate dugu kosu igle koristiti Bobby osigurati oblik rotor dok ne završe preostale dijelove na isti način. Ne stil ili češalj za kosu najmanje 20 minuta nakon curling.
Ako koristite trostruki barel curling željezo, onda bi bili sigurni da znate kako ga koristiti. Important trostruki barel curling željeza savjeti uključuju pravilan isprepletanje kovrče i podešavanje kolebati i ploča kako bi dobili glatko, valovita prirodnog izgleda kose.

No comments:

Post a Comment