Sunday 18 March 2012

Marama Holder Ideje

Marama nositelji su svakako više nego uslužni stavku. Oni se više ne nalazi u ravnici kristalno naočale, umjesto toga dolaze s atraktivnim nositeljima i prstenje. Lijepo uređena Marama nositelji i mogu se tretirati kao centerpieces ili favorizira za svoje goste. Vi ne moraju uvijek kupiti skupe ubrusom nositelji s tržišta, umjesto toga možete napraviti svoj vlastiti salveta nositelja koristeći neke kreativnosti. Ne samo da možete uštedjeti novac čineći salveta nositelja sebe, ali također možete pružiti svoj osobni dodir s tim salveta prava. S obzirom na nastavku su neke salvete nositelj ideja za vas.
Marama Holder Ideje
Drveni salvete Držači; Drveni salveta nositelja dolaze u različitim stilovima i dizajna. Možete odabrati boju i vrstu drva po vašem izboru. Drveni Marama nositelji pružaju čvrstu podlogu držati salveta. Ovaj tip salveta nositelj je izdržljiv i izgleda posebno dobro na stolovima sa drvenim vrhu.
Akril salvete za stezanje, Akril salveta nositelja uglavnom dolaze u jasno sorti, ali vam svibanj također pronaći lijepo obojana akrilnim salveta prava. Budući da je, akril salvete nositelja ponuditi jasan pogled, možete se boji ukrasne salvete u njima. Dakle, možete dobiti koristi od kristala salveta nositelja bez trošenja puno.
Metal salvete Držači; Metal salveta nositelja uglavnom dolaze u dvije varijante kovanog željeza i bronce. Metal Marama nositelji su idealni ako želite dati starinski izgled na svoj stol dekoracije. Ove Marama nositelji su dostupni u atraktivnim dizajna i uzoraka, a često se u jedinstvene oblike. Čelik Marama nositelji su također popularna, ako želite osoba koja govori španski i pedalj pogled na stol.
Prsten za salvet Nositelji
Pearl Prsten, možda ćete morati istražiti vaš nakit kutija da se brine za stare biserna ogrlica ili druge vrste nakita. Vjetar biserna ogrlica oko ubrus kako bi elegantan biser salveta prsten. Također paziti za stare narukvice, naušnice ili vrat komada koji može biti omotan okolo salveta. Ako želite da odgovaraju svim ubrusom prstenovi na stol, kupiti onoliko promašaj bisera ogrlice kao što želite.
PVC cijevi, rezanje PVC cijevi na željenu dužinu i očistite dijelove temeljito. Pijesak grube rubove i boja cijevi sa modeliranje bojom. Umjesto toga, vi svibanj također ga zamotajte u sjajan poklon papir. Korištenje ljepila, staviti papir za površine i PVC trake da pružaju dodatne pridržavanje.
Kava Mugs, ručka od šalice kave može poslužiti kao dobar salveta prsten za neformalna druženja. Samo mjesto raznobojnih šalice na stol i objesiti podudaranja ili kontrastne salvete kroz dršku kreveljiti. Možete dopustiti svojim gostima da ih odvedu nakon okupljanja kao favorizira.
Možete napraviti salveta nositelja u skladu s temom prigodu. Na primjer, koristite crvene i zelene držači salveta za Božić večere i crveni i bijeli za novogodišnji party. Za Uskrs, koristite kombinaciju plave, ružičaste i bijele boje. Jedan od popularnih vjenčanje salveta nositelj ideje uključuju, nakon temu vjenčanja na stol dekoracije, kao dobro. Ako ste apsolutno nema pojma, ili ako ste u žurbi, onda jednostavno vezati saten vrpcom oko salveta. Odaberite pravu boju vrpce kako bi se odražava značaj događaja.
Pročitajte više na:; salvete Folding, Bird of Paradise - salvete Fold; Dakle, dekorativni i fancy salveta nositelja definitivno može dodati na svoj stol dekoracije. Nadam se ove Marama nositelj ideja vam pomoći za izradu uistinu lijepa salveta nositelja, koji će imati svoje goste govoriti o tome danima.

No comments:

Post a Comment