Friday 30 March 2012

Laminat ploča Installation

Kada je u pitanju kuhinja countertops, imate mnogo opcija koje možete izabrati. Da spomenemo samo nekoliko, tu su laminati, građevni kamen, granit brojila, čvrste površine i drva blokova. Svaki od tih proizvoda ima svoje prednosti i mane. Kao, na primjer, granita su izdržljiva i svestran s nekoliko boja mrlje, ali su skupi i često dobiti bojen. Dakle, pravilno planiranje proračuna i malo proizvoda istraživanja su potrebna za odabir pravo countertop materijala.
Ako ste mislili na pregradnja vaše kuhinje dekor, razmislite o instaliranju laminat countertops. Ovaj plastike obložena sintetičkih materijala zadovoljava osnovne potrebe za korištenje u kuhinji, kao što je jednostavan za čišćenje, održavanje i manje izdržljiv. Još jedan plus bod za laminat countertop instalacije niske cijene. U prosjeku, laminat countertops instalacija cijena je oko 35-45 USD po kvadratnom metru. Međutim, to se imati na umu da su oni skloni ogrebotine i čips, koje je teško popraviti. Osim toga, laminat countertops su vrijedan instalacije za velik obličje kuhinja.
Instaliranje Laminat countertops
Laminiranih plastične se nalazi u promjenjivom nijanse i dizajn obrazaca. Možete ga izabrati iz širokog spektra boja i teksture tako da pristaje vaąim kuhinje dizajna. Mjera područje countertop, gdje ćete instalirati laminata. U skladu s tim utvrditi veličinu laminata u kvadratnom metru potrebno za to pokriva. Provjerite jeste li kupiti laminiranih plastične pouzdan brand, iako mu je cijena svibanj biti malo veći. Navedene u nastavku su DIY koraci za laminat countertop ugradnju:
Skupi Alati i pribor; Morat ćete laminirane plastike, sablja vidio, fino zubatih ručna pila, iščašenje, čekić, bušilica i malo, C-spojnice, gumeni bat, trakaste brusilice, šmirgl papir, samoljepljiva traka, četka, ljepilo, tehničko pero kompas, brtvljenje pištolj, zatvaranje pukotine, itd. Za sigurnost svrhe, ne zaboravite da nositi ruke rukavice i zaštitne naočale tijekom instalacije.
Mjera površina, biti spreman sa potrebni materijal za laminat counter instalaciju. Uklonite sve pribor smješten iznad stare countertop. Možete koristiti papir za obrt trag rupe za kasnije fiksacija. Zatim, izmjerite countertop površine, što se planira pokriti s plastičnom laminata. Dodajte 1 inch dodatka za countertop prevjes.
Rezanje laminati, Mark točna mjerenja preko laminirane plastike. Malo odstupanje u obilježavanju će rezultirati u bolesnim ugradnja laminata countertops vaše. Mjesto samoljepljiva traka uzduž linije (malo oversize će učiniti) i rezati sa sabljom vidio. Ako ste se opredjeljuju za Nastupile laminat countertop instalacije, zatim rezati višak dijelova za ugradnju savršen.
Pripremiti površine; Izvadite stare countertops (ako je primjenjiv u vašem projektu) pomoću potrebne opreme. Također, skinite boja i lakova, koji će smanjiti ljepljivost ljepila. Očistite i pijeska na površini ispravno. Obrišite brušenja ostatka. Nešto grube površine će ljepilo laminiranih plastične na površinu. Uz ovaj korak, sada ste spremni za instaliranje laminata countertops.
Instaliranje Laminati; Možete koristiti kontakt cementa ili ljepila za primjenu laminirane plastike. Osigurati da countertop površine je suho, možete primijeniti stolarski ljepilo (ili kontakta cementa) ravnomjerno preko njega. Također se primjenjuju na stražnjoj strani laminiranih plastične. Dopusti da se osuši ljepilo za preporučeno razdoblje. Pažljivo poravnajte izrezati laminat komade prije ljepljene površine dodiruju jedni druge. Tada laminata položaj listova i izvoditi svoje ruke preko površine.
Možete pročitati više na:; Kako instalirati Laminat ploča, najbolji način Paint Laminat countertops, Laminat countertops troškova, a nakon što ste učinili s laminat countertop instalacije, datoteke i izglađuju rubova. Pustite da se ljepilo osuši prije čišćenja s vlažnom krpom ili spužvom. Ako je potrebno, koristite blagi deterdžent da biste dobili osloboditi od ljepila. Slijedite isti čišćenje savjete pri uklanjanju mrlja od laminata countertops. Nikada nemojte koristiti tvrd čekinja četka za ribanje površine ili ćete završiti izradu linije i ogrebotina. U slučaju tvrdokorne mrlje, očistiti sa izbjeljivač i obrišite površine odmah s vodom. To će pomoći obnoviti izvornu laminat countertop boji.

No comments:

Post a Comment