Tuesday 27 March 2012

Piknik košara za dvije

Elegantan, dobro planirane piknik košara je prikladno za romantične postavku. Dok se naše osobne živote ponekad zaustaviti zbog zauzet rasporedi na poslu i školi, trošenje vremena s smislene naše posebne netko može biti teško. Nezaboravan i impresivan piknik košara za dvije osobe, bez obzira na doba godine može se, u velikom otvorenom je sve što trebate vratiti malo začina u vaš romantični život. Kada ne mogu misliti na bilo što za vikend, ali još uvijek žele provesti jeftin, kvalitetno vrijeme sa svojom dušo (čak i dečki mogu staviti piknik košara za dvoje, lako), pogledajte neke od prijedloga navedenih u članku za početak priprema za svoj dan.
Odabir Spot
Prvo stvari prvi, lokacija. Naravno, ovisno o tome gdje želite da se vaš datum za piknik, morat ćete ideja kroz neke opcije. Ideje o planiranju izborniku i pakiranje piknik košara za dva će početi čim se finalizirati mjesto. Vaši odabiri su:; plažu (pronašli mirno mjesto); planine (razgovor park ranger za sigurno mjesta); park (negdje osamljene, ali sigurno); Vanjski vrt kazalište (idealno u noć); svom dvorištu ( ukrasiti s romantičnim svjetla i / ili svijeće), ispred kamina, planiranje izbornika
Sada da bi ovaj piknik extra-posebno, iako je svaka piknik datum treba biti poseban i inovativan zadržati romantiku živ, možda želite učiniti više nego samo bacanje u neke sendviče i sokove. Sljedeće upute će vam pomoći u nadolazećim se s jednom od najboljih i romantični piknik košara za dvoje. ; Odlučiti što će biti na meni. Postoje mnoge piknik hrana ideje koje možete izabrati, a sve što trebate učiniti je odabrati ono što vi i vaš partner najviše uživati ​​jedući. ; Sljedeća na popisu je, osvježavajuća pića. Ovisno o tome što doba dana ste planirali piknik, razmislite pakiranje šampanjac, pjenušava vina, neke ljetne napitke, sokove ili svježe voće. ; Posljednje, ali svakako ne najmanje za planiranje izbornika, dodati neke kreativne ideje baklja na piknik košara. Vaš partner će biti računajući na vas da bi dan nešto što on / ona će uvijek pamtiti. Dakle, misliti izvan konteksta sendviči i salate, i ide jedan korak dalje u planu izbornika. ; Pakiranje Košarica
Na dan vašeg datuma, postoje neke smjernice ili upute koje trebate slijediti što počnete pakiranja. Romantični piknik ideje pretvoriti u stvarnost nakon što ste naučili kako paket piknik košara za dvije umjetnički.
Savjet # 1: Odaberite košara, torba, ili šiblje spriječiti da mjesto vašeg hrane i pića u. Uvjerite se da je znatan nego stavljanje hrane unutar trgovine vrećice.
Savjet # 2: Ovisno o tome što će se jesti i piti na piknik, naočale, pribor i pribor za jelo je potrebno. Uz pamuk salvete, zgrabite neki papir ručnici as well.
Savjet # 3: Ne zaboravite začini. Možete dodati malim bočicama od senfa, majoneze, i chili u koš. Ili još bolje, sipajte ih u male plastične boce stisnuti da spremite neki prostor.
Savjet # 4: Pack mali hladnjak da bi se pića u. To će biti dodatni torbu za nošenje, ali stvarno vrijedan svih napora. Vaš cilj je da se cijeli piknik biti savršena, pa ne zaboravite sitne elemente.
Savjet # 5: Sada za razne predmete, također mora potrebu za piknike. Trebat će vam kukac repelenata, dezinfekciju ruku, neke smeće torbe, i bebi maramice. Stavite stavke u drugi torbu i svoje piknik košara za dva je spreman.
Sadržaj košarice, 1 izolirane hladnije samt torba, 1 izolirani samt torba vina grubo sukno, 1 flis dekom, 1 rezanje odbora, 1 sira nož s ručkom drvo, jedna od nehrđajućeg čelika vadičep, 2 čaše za vino, 2 kontejnera hrane, 2 porculan ploče; 2 seta od nehrđajućeg čelika, pribor, 4 pamučne salvete, od nehrđajućeg čelika sol i papar shakers, Bacite pogled na neke recepte koji se mogu pripremiti za svoj piknik košara za dvoje:; Easy Picnic Recepti; Ljetni Picnic Recepti; Piknik ideje za parove nije samo način da provedete neko vrijeme zajedno, ali i da uživate svaki drugi 'tvrtka i čine odnos da je mnogo jači. Piknik košara za dvije svibanj izgledaju kao mala stvar za napraviti za datum, ali da svakako donosi dvije osobe više bliže jedna drugoj.

No comments:

Post a Comment