Thursday 22 March 2012

Doboš kočnica za uklanjanje

Jedan od najvažnijih podsustava za montažu automobila je njegov mehanizam kočenja bez kojih vožnje automobilom će biti apsolutno katastrofalan! Bubanj kočnice je tip kočenja sustav instaliran u automobil za stražnje kotače, dok se prednji kotači obično imaju disk kočnice. U ovom članku ću dati kratak pregled generičkih doboš kočnica postupak uklanjanja.
Doboš kočnica Radne
Prije nego govorimo o doboš kočnica uklanjanje, neka nas razumjeti radni mehanizam ove novatorstvo. Bubanj kočnice rade na principu trenja koje mogu zaustaviti se kreće kotač. Svaki bubanj kočnica je sastavljena od dvije kočnice cipele, bubanj spojen na kotač i klip koji kontrolira njihov pokret, zajedno sa skupom izvora. Kada pritisnete dolje na papučicu kočnice, klip gura hidrauličkim akcije i pritisnite kočnice cipele protiv bubanj i kotača, prestanak njihova gibanja kroz trenje. Kada otpustite papučice kočnice, cipele su se povukli do proljeća akcije. To je pojednostavljeni objašnjenje o tome kako bubanj kočnice rade.
S vremenom kočnice jastučići istrošiti i oni često moraju biti zamijenjena. Ako bubanj kočioni sustav se ruši, on mora biti zamijenjen u najkraćem mogućem roku. Međutim, to je rijetko slučaj, a vjerojatno jedini popravak posao koji dolazi je disk pločica zamjena. U ostatku članka ću objasniti postupak kako to maknuti bubanj kočnice. Prolazeći kroz to može vam pomoći da odlučite želite li to učiniti sami ili napustiti posao za centar popravak automobila.
Doboš kočnica postupak uklanjanja
Bubanj kočnice uklanjanje je posao koji zahtijeva mnogo mehaničkih stručnost na svoj dio i stručnost u rješavanju problema s automobilom. Prije nego što idete naprijed s doboš kočnica zamjena, trebate znati da li se vaš automobil je prednji kotač ili stražnji kotač pogon kao i da će odlučiti mjesto bubanj kočnice i odlučuje način na koji ste ih ukloniti. Budite upozoreni, bubanj kočnica popravak je dugotrajan posao.
Stvari koje će vam trebati da biste dobili doboš kočnica zamjena učinili su utičnica, uz Jack stoji, odvijači, zagledati bar, kliješta, čekić, kočnica retainer alat, kočnica proljeće kliješta, ključeva, rukavice, i masti. Iscrpan popis alata ovdje bi trebao dati vam ideju o složenosti posla, što je prilično visoka.
Prva stvar za učiniti je pronaći automobila master cilindar u kojem se nalazi tekućina za kočnice. Morate odvod barem polovicu tekućine kočnica pred tobom ići za doboš kočnica uklanjanje. Morate ga napuniti s novim tekućina nakon re-instalacija ili zamjena bubnja kočnice. Pročitajte više o tome kako promijeniti kočione tekućine.
Nakon što ste uklonili tekućine kočnica, sljedeći zadatak je uklanjanje auto guma za pristup kočioni bubanj skupštine. Pretpostavljam da znate postupak uklanjanja guma koristeći priključak i priključak se zalaže za bubnjeve i ključeve za uklanjanje lug nuts. Nakon što su gume off, možete pristupiti kočni sustav iza.
Ako je vaše vozilo je stražnji kotač pogon, sljedeći postupak je preporučeno. Pronađite okrugli isječak povezan s kotača studs i ukloniti ga. Tada možete ukloniti kočioni bubanj okretanjem vijka kočnica prilagodbe dok pazeći da ne vući protiv ferode.
Sljedeći postupak je preporučeno ako je vaš automobil je na prednje kotače. Morat ćete ukloniti ležajevi kotača uz ležaj kapom. Zatim sličan stražnji kotač pogon, možete ukloniti kočioni bubanj okretanjem vijka kočnice prilagodbe. Koristite lubrikant ako kočioni bubanj ne odlemiti lako. Dalje, morat ćete ukloniti parkirna kočnica kabel zajedno s izvora koji pritisnite kočnice cipele protiv kotača cilindra. Najprije, izvadite povratak izvorima, a zatim držite izvori koji izravno se nalaze na kočnice cipele.
Dobili osloboditi od bilo koje druge veze koje su izrađene s kočnice cipele. Tada možete ukloniti par kočnih papuča uz samopodesiv proljeće i vijak montaže. Uz to, bubanj kočnica postupak uklanjanja je kompletan. Ovisno o stanju kočnice jastučići i kočioni bubanj, možete odlučiti trebate li zamijeniti bubanj kočnice u cijelosti ili samo ići za kočnice jastučići ili papučica kočnice zamjena. Zamjena će uključivati ​​postavljanje nove kočnice cipele i kočioni bubanj. Tada ćete morati vratiti sve onako kako je bilo!
Pročitajte više na:; kočnice Popravak upute; Auto Brake Problemi, kako zamijeniti kočnice jastučići, Dakle, ovo je generički postupak uklanjanja doboš kočnica za bilo koji auto. Za detaljne upute specifične za vaš model automobila, potražite odgovarajući Hayne priručnik. Ja osobno ti preporučujem da napusti posao doboš kočnica za uklanjanje ili zamjenu za automehaničar, kao što je prilično složen posao koji zahtijeva znatan stručnost.

No comments:

Post a Comment