Thursday 1 March 2012

Dodavanje utičnicu

Ako mislite da želite više električne utičnice u vašem domu, onda jedna mogućnost da morate razmišljati o tome je dodao utičnicama postoji po sebi. Na taj način možete uštedjeti mnogo novca da bi se proveo na zapošljavanje izvođač za napraviti posao za vas, ali u isto vrijeme također su trčanje rizik od opasnih električnog udara, da ne spominjem štetu koja vaše zidove može pretrpjeti.
Postoje mnogi uređaji koji želimo koristiti u našim domovima i danas, i više nego često ne broj elektroure radnji koje su na raspolaganju nam može pasti kratak. Kako bi riješio ovaj problem, vrlo realno home poboljšanje rješenje je da znate kako dodati električnu utičnicu, jer to može nam pružiti priliku da se koristiti više uređaja.
Dodavanje utičnicama da soba nije lak zadatak na bilo koji način, i zahtijeva neke detaljno znanje o sustavima razvođenja i način na električni sustavi rade. To ide bez rekavši da je dodavanje utičnicama nije zadatak koji bi trebao biti pokušaj netko tko ne zna ništa o tim sustavima i način rada, kao što bi mogao dokazati da se iznimno opasna kao dobro. Pročitajte više o elektroničkoj sigurnosti.
Dodavanje utičnica, prvo, morate pronaći pravo mjesto za dodavanje električnu utičnicu. Skeniranje soba i pronaći prostor na zidu koji bi mogli držati utičnicu. Sada, trebate izmjeriti visinu drugim prodajnim mjestima, ako ih ima, na zidu. Imajte na umu da ova mjerenja mora biti visine rupu u zidu, a ne na dnu ploče. Morat ćete ukloniti ploču za to. U standardni štap izgrađen američki dom će biti smješteni studs u zid na jednakim udaljenostima jedni od drugih. Morate pronaći dugmad oko mjesta gdje želite da vaše utičnicu biti, i cilj dodati utičnicu između ove dvije studs.
Sada, sljedeći korak za dodavanje utičnica je kako bi se osiguralo da ne postoje druge poslovnice ili propusta prolazi kroz zid koji ste odabrali, a zatim određivanja gdje će moći će doći do vašeg izlazu iz. Koristeći postojeće žice koje su neki labav je dobra ideja, ali biti jako oprezan jer se electrocuting vjerojatno nije dio svojih planova. Dalje, morat ćete posjetiti hardvera dućan i kupiti 'cut-u' utičnicu okvir. To će Vam pružiti alate i upute potrebne za dodavanje utičnica u sobi.
Dalje, morat ćete napraviti rupu u zidu koji će biti veličine izvan cut-u okvir. Ovisno o prirodi materijala koji zid se sastoji od, vas ili će vam nož ili vježba. Sada, morat ćete osigurati i priložiti pravu vrstu žice od nove utičnice na izvor napajanja. To treba učiniti pažljivo i stručno. Nakon što su u prilogu žice morate osigurati da izlazni okvir čvrsto je pričvršćen na zid i ne mrdati okolo. Dalje, morate osigurati da se ne osnovni metalne žice izložen bilo gdje duž linije prije no što uključite moći provjeriti, ako je vaš izlaz je rad. Trošak dodavanja električnu utičnicu po sebi će sigurno biti niža od $ 100 - $ 200 te će morati platiti električar ili izvođača za obavljanje istog posla.
Također pogledajte sljedeće:; Zamijenite električnu utičnicu; Instalacija cijevi za električne, Električna sigurnost u Home, upozorio je da ima puno rizika koji dolaze uz taj zadatak, a nije lako. Neki prethodno radno znanje električnih instalacija sustava je apsolutno potrebno, i on se također moraju osigurati da su moć kabel isključen tijekom ovog cijelog procesa. Sa ovih koraka se također mogu naučiti o dodavanju utičnica u garaži, i dodao električnu utičnicu na postojeće utičnice.

No comments:

Post a Comment