Tuesday 6 March 2012

Višegodišnje cvijeće koje Bloom All Summer

Višegodišnje cvijeće su više ili manje slične grmova i grmlja u njihovom rastu naviku. Kao i grmlja, oni nude stalni zelenila u vrtu za nekoliko godina, jedina stvar je da zajedno s lišćem, te doći do uživati ​​u lijepim cvjetaju višegodišnje cvijeće. Prednost sadnje trajnica oni ne moraju biti iskorijenjena poslije cvatnje je više, koji je tako sa sezonskim i godišnjim cvijeća. Dakle, većina hobisti radije uključiti ih u cvjetnjak.
Višegodišnje cvijeće su se opredijelili za plantaža u vrtovima koji se proširio i na većim površinama. Na temelju raznolikosti koje ste zasadili, oni će cvatu u određenim sezona svake godine. Dakle, ako uzmete u obzir način cvjetanja, oni nalikuju biljke. S toliko varijacija u cvijet veličina, boja, oblika i brbljati, možete naći veliki dugo cvatu višegodišnje cvijeće pogodna četiri vaš krajolik dizajn. Pomaknite se prema dolje da priznaju neke atraktivne višegodišnje cvijeće koje cvatu cijelo ljeto.
Neki Višegodišnje cvijeće koje Bloom All Summer
U slučaju, imate manje vremena za trošenje u vrtu i njegovanja biljke, višegodišnje cvijeće su idealan izbor. Uživajte u pogledu na osvježavajući cvijeća cijelog ljeta sadnjom odgovarajuće višegodišnje cvijeće. Što više, možete odabrati i ponavljati u cvatu i duge cvatnje trajnica za svoj cvjetnjak. Provjerite sljedeće vrt cvijeće koje cvatu cijelo ljeto, koje možete uključiti u svoj vrt dizajn:
Crveni Valerijana; uključen u popis ljeta cvatnje trajnica cvijeće, crvene odoljen ili centranthus cvijeće za duže vrijeme u hladnjak klimatskim uvjetima. To je široko uzgaja ukrasno subshrub, najbolji adaptirani u USDA zonama 3-9. Možete biljka stabljike odoljena strugotine u suhom tlu. Cvjetni pupoljci počinju razvijati u rano proljeće i dalje cvatu tijekom ljeta.
Black-eyed Susan, zastupanom po imenu roda Rudbeckia, cvasti tip za crno-eyed Susan biljaka glavi ili capitulum. U središtu cvijeta je posebna crna, okružen žute boje, poput latica cvetova. To je najbolje uzgaja u USDA zonama 3-9 i voli dobro drenirano tlo. Cvatu razdoblje je za 3 mjeseca, a možete ga proširiti po deadheading izblijedio cvjeta. Check out višegodišnji cvijet identifikaciju.
Jastučić za čiode cvijet; Porijeklom iz Azije i Europe, nježan jastučić za čiode cvijeća su dostupni u kremasto bijele i plave boje lavande. Oni se učitava s nektar, tako pozivajući meda pčele, leptiri i mnogih drugih kukaca u rastu mjestu. USDA zone 3-9 idealni su za uzgoj jastučić za čiode cvijeća. Potrebni uvjeti su rastući punom suncu, bogata tla i prosjek redovito zalijevanje. Znati više o višegodišnja biljka briga.
Purple Coneflower; Potražite višegodišnjih ljubičasto cvijeće i sigurno ćete pronaći blijedo ljubičaste coneflower u popis. Cvate od 2-3 mjeseca, obično od ranog do kasnog ljeta. Nevjerojatna boja služi kao odličan dodatak na bilo koji vrt. Osim poželjno upadljiv cvjetanja, biljka je izuzetno izdržljiv i suša tolerantni. Purple coneflower najbolje uspijeva u dobro drenirano tlo i područjima koja primaju punom suncu.
Hosta, jedan u hladu cvijeće koje cvatu cijelo ljeto je Hosta. Lišće i cvjetnice uzorak podsjećaju da je ljiljan obitelji. Propagiraju pomoću stolona i rizoma, Hosta biljka zeljastih u naviku i raste dobro u USDA zonama 3-9. Neke sorte imaju Hosta šarolik lišće, čime se povećava estetsku vrijednost krajolika. Cvjetovi se nalaze u bijeloj, lavande i plave nijanse. Znati više o cvjetnica.
Daylily; Daylilies su jedan od najatraktivnijih tražio nakon višegodišnje cvijeće koje cvatu cijelo ljeto. Cvijet boja i oblika jedne vrste razlikuje značajno od drugih vrsta istog roda. Uz raznolikost, još jedan plus bod za uzgoj daylily biljka je njegova prilagodljivost u širokom rasponu uvjeta rasta. Tolerantne na topline i sunčeve svjetlosti, ona može biti postavljena u zonama 1-11. Možete se odlučiti za bijele, žute, roza, crvena, lavanda, zelenkaste daylily cvijet. Pročitajte više o daylilies sadnje.
Osim toga, popis za višegodišnje cvijeće koje cvatu cijelo ljeto uključuje zvončić, Achillea, spiderwort, floks, itd. Prije nego što pokrenete projekt u vrtu na polaganju višegodišnje cvjetnjaka, treba razmotriti raste uvjete prevladava u vašem dvorištu. Da spomenemo samo nekoliko, analizirati izlaganja suncu, vrstu tla i voda. S obzirom na ove točke, odaberite višegodišnji cvijet sorti koja se podudara s visine, cvijet boje i cvjetanja vrijeme vaša očekivanja. Na taj način, možete biti sigurni o prilagodljivosti trajnice koje cvatu cijelo ljeto u vašem vrtu.

No comments:

Post a Comment