Tuesday 20 March 2012

Provjerite kose Deblji

Ako ste zabrinuti zbog stanjivanje kose problem, onda otpusti sve svoje brige! Tanka kosa je problem mnogo pate od te možete izgledati najgore s vremena na vrijeme. Nepravilno za njegu kose, overuse topline styling, redovite upotrebe opora kemikalija i manje unos zdrave hrane su najčešćih razloga gubitka kose, oštećenja i tanke kose. Ako želite dobiti one debele odskakanje natrag brave, morate slijediti stroga režim za njegu kose koja će ojačati vaše brave i pomoći u rastu guste kose. Opredjeljuju za prirodnim proizvodima je najlakši način da se to postigne. Neke mjere predostrožnosti uz potrebna skrb će vam pomoći puno. Dakle, neka je premjestiti na znati kako da bi kosa deblji prirodno.
Držite kosa čista, očistite kose je prva stvar koju treba da raste im zdravi. Pa, to ne znači da morate šampon ih svakodnevno. Ograničavanje uporabe takvih proizvoda koliko god možete je važan korak ka dobivanju guste kose. Na taj način možete isprobati recept za pečenje soda koji je jednostavan i mnogo korisnih za kosu šampon. Završi s octom oprati ili uređaj. Možete koristiti svoje redovite šamponom jednom u dva tjedna i sode bikarbone šampon na alternativni dana ili dva puta tjedno. Za pranje kose koristite Luka-toplom ili hladnom vodom samo. Pokrivanje kose s pamuk šal kako bi ga zaštitili od prašine, vrućine i onečišćenja je također bitan i koristan u održavanju ga čistim. To će također smanjiti probleme kao što su prhut i tupa kosa.
Briga za vaše brave, liječenje kosu optimalna skrb je bitna stvar da bi kosa deblji. Morate ih češalj vrlo tiho. Koristite češalj širokog zuba, umjesto četkom. Također zapamtite da obrišite mokru kosu nježno, ali ne trljati ručnikom. Nikada nemojte vezati vaše brave vrlo čvrsto.
Početna lijekovi za Get guste kose; Topli ulje za masažu, posebno uz maslinovo ulje, lavanda ulje ili kokosovo ulje je potrebno da raste deblji kose. Pa, to znači masirati kožu s vruće ulje i primjena temeljito o dužini kose, omatanje kosu u vrući ručnik za pola sata, a zatim ih pranje. Osim toga, redovito podmazivanje kosu s učinkovitim uljima kao što su aloe vera ulje, ulje od ružmarina, bademovo ulje ili jedan od gore navedenih ulja je vrlo korisno za poboljšanje gustoće kose. Hair maska ​​koja se sastoji od bjelanjak i maslinovo ulje je također odlična ideja. Također možete primijeniti maske majoneza jednom tjedno da bi kosa deblji. Home pravni lijek, kao što su koristeći mješavinu meda i maslinovog ulja je najbolje. Ovo će također pomoći dodati sjaj vaše brave.
Imati zdrave prehrane, zdrave prehrane nema opcija. Jesti puno namirnice bogate proteinima je važan korak trebate poduzeti kako bi kosa deblji. Pravilno uzimanje vitamina E, vitamina B, željeza, sumpora i masnih kiselina je poznato da pomogne rastu guste kose. Možete konzultirati trichologist i odlučiti za vitaminskih dodataka koje su korisne za zdravlje vaše kose. Redovito imaju svježeg voća i povrća u vašoj prehrani je potrebno. Zamijenite junk food sa zdrave zalogaje i gazirano piće sa svježim voćnim sokovima. Pročitajte više o vitaminima za kosu.
Bi kosa izgleda deblji, dok radite na načine kako bi kosa deblji, posebne prigode kada želite da vaša kosa stil može ostaviti frustriran. Naravno, izbjegavanje hair styling je važno, ali u jednom, dok je sasvim u redu, pod uvjetom da i dalje slijedite rutinu za njegu kose. Dakle, ako ste pohađaju funkcija, ovdje su načini kako bi kosa izgleda deblji. Operite kosu sa šamponom volumizing da bi kosa deblji, slijedi uređaj. Idi na desnoj frizer. Opredjeljuju za šišanje s kaskadno slojeva je odlična ideja. Idi za ošišam da će dati privid guste kose. Blow sušenja će kosa izgleda deblji. Ako vam kosa nije mnogo oštećen također možete ići za tragove.
Slijedom gore navedene ideje sigurno će vam pomoći da napravite deblji kose. Briga za vaše brave je važno da im pomogne rasti, učiniti ih jačima i dati im zdrav izgled. Početi raditi da biste dobili oni bujna i sjajna brave.

No comments:

Post a Comment