Tuesday 13 March 2012

Obrva Šminka Savjeti

Da bi vaše lice uredan izgled s dobro njegovan izgled, obrve bi trebao biti savršeno oblikovan. To daje vašem licu definiciju i čini vam izgledati atraktivnije. Mnoge žene imaju dobro definirane i lučnim obrva, koji će obogatiti njihovu ljepotu. No, za neke od nas, koji nemaju dobro lučni obrva ili su oskudni obrva, potrebno je da to više laskavu pomoću neke savjete obrva šminka. Više o šminke oko očiju.
Šminka Savjeti za obrve
Najbolji put to držati tvoj obrve dobro izgleda njegovan je da ih redovito oblik strane stručne osobe. Pokušajte zadržati prirodni oblik i luk vaše obrve i izbjegavajte olovku ili tanke guste obrve nestašan. Bushy obrve čini osobu izgledati neuredno i olovku tanke obrve izgleda jako umjetno i neprijatan. Idealan oblik obrva je jedan koji je usklađen s centra nosnicu i to samo treba završiti samo na vanjskom kutu oka. To oblikovati svoju obrva pincetom korištenje rub dobar kvalitet za uklanjanje lutalica kose. Uvijek kidati zalutala hair ispod obrva i nikad odvažnost hair iznad obrva. Bilo kose koja je predugo može biti obrubljen s par malih škare. Više o podrezivanje obrva i oblikovanje obrva.
Ako imate oskudni obrve, onda trebate neke savjete obrva šminku da ih popuniti. Tri šminka proizvoda koji će vam trebati postići potpuno obrve su obrve u prahu, obrva olovke i obrva gelova. Također trebate mekom četkom ili klin tanki liner kist za primjenu tih proizvoda. Prvo što trebate u prahu sjenilo ili čelo prah u boji koji bolje odgovara boji obrva. Odaberite formulacija koja ima meke teksture sa mat učinak i izbjegavati sve što ima sjaja ili pirjati u njemu. Korištenje klinču četkom početi primjenjivati ​​obrva prah u središtu čelo i nježno ga pomiješati prema vanjskom kutu. Koristite vrh čelo četkicu za nanošenje praha obrva prema početku obrva. Pazite da ne koristite više od obrve u prahu i držati potezima svjetlo i jaka. Ideja je da se ovdje stvaranje prirodnog izgleda obrva bez njega izgleda kao da ste podnijeli previše šminke.
Još jedan od obrva makeup savjete je korištenje kreon u sjeni koja sliči na vaše čelo i ispuniti u bilo kojem području koja nema kose. Uvijek budite sigurni da ćete primijeniti kreon s laganim dodirom kao previše boje, učinit će vaš izgled obrva prejak i umjetnog. Ako ste primijenili previše boje na obrve, možete ga omekšati pomoću aq savjet koji je bio umočen u šminke maknuti. Najbolji savjet za obrve šminka prirodnog izgleda bujne obrve je koristiti prozirni gel obrva. Gel za obrve izgleda slično na maskara štapić, a vi o ga primjenjuju se prema gore brišući gibanje. Pročitajte više o; kreon Savjeti, obrva Oblik, obrva Oblikovanje Savjeti; neke druge obrva makeup savjete su za korištenje čelo prah u nijansama koje su u najmanje dvije nijanse svjetliji od vaše boje kose. U slučaju da imate plave ili srebrne bijele kose, zatim vaše obrve u prahu ili kreon boja trebala bi biti barem dvije nijanse tamnije od vaše kose. Uvijek budite sigurni da vam se ispuniti bilo koji praznine u svom obrve s kratkim, pernat udaraca kreon. Dok je popunjavanje luka obrve, nemojte ići preko prirodni oblik ili luk obrva, jer to će vam dati neprestano iznenađen pogled.

No comments:

Post a Comment