Sunday 4 March 2012

Dugotrajan ruž za usne

Ruž je jedan od takvih "osjećaju dobro" kozmetika, i neodvojivi dio ženskog savršena šminka. Samo crtica ruž dramatično možete izgledati potpuno ženstveno. Ali, ne postoji ništa više peckav nego što iskušenje od reapplying ruž za usne tijekom dana. Većina vremena, to se događa tako da ćemo pronaći najbolje nijansu ruža i nakon samo jednog gutljaj kave, sve je gotov! Dakle, pronalaženje najbolje dugotrajan ruž za usne je iznimno važna. Tržištu je potopljena s raznim marki ruž za usne. Ali, najbolji način na koji možete pronaći najviše dugotrajan ruž je eksperimentirati s nekoliko brandova i podmiriti na onu koju osjećate, je najbolji.
Najbolji dugotrajna ruž
Žene žudjeti puno da se ruž za usne koji može trajati i duže. Kao Zapravo, možete lako naći, kao ruž za usne, bez spaljivanja rupa u vaš džep. Što znači, oni su dostupni u istom rasponu cijena od bilo koje redovne ruž (oko USD15 - USD 25). Evo nekoliko marki ruž koji su popularni među ženama kao većina dugotrajnog ruža za usne. Više o ruž boje vodič.
Mac Pro Longwear Lustre Lipcolour, a to je jedan od najboljih proizvoda od dugotrajnog ruž, koji dolazi u dva koraka aplikator. Sve što trebate učiniti je, primijeniti boju sloj prvi i pustiti da se osuši, prije nego što aplicirate obična gornje dlake. Ovaj ruž pruža bogat, strme i vlaži završiti na usnama. To je također dostupna u mnoštvu boja. Proizvođači tvrdi da to ne bi zamrljan ili prenositi čak i kada se nosi na duži vremenski period. Približna cijeni od 8 ml Mac Pro Longwear Lustre Lipcolour je USD 21.
Revlon ColorStay Prekovremeni Lipcolor, prema proizvođačima, ovaj ruž traje oko 12 do 16 sati iz njegove primjene. Ona također nudi a vlage uz obična boja na usnama. Možete pronaći bilo koju željenu nijansu ove ruž za usne. Tvrtka također tvrdi da, nema potrebe za bilo dodir uspone i ruž za usne može trajati čak i nakon jela. Ovaj Prekovremeni Lipcolor dolazi u dva koraka aplikator i vas se traži da se primjenjuju na vrh kaput nakon boju dlake dobiva potpuno suha. Približna cijeni od 2 ml Revlon ColorStay Prekovremeni Lipcolor je 7 USD.
Sephora Zbirka manijak Long Wearing ruž, Sephora nudi s različitim živim bojama koje su intenzivne i dugotrajne. Ovaj ruž dolazi u jednom koraku aplikator. Ona vlaži usne i također traje dulje. Prema proizvođačima, to je vrlo pigmentirana ruž s posebnim hidratantna formula koja čuva usne od isušivanja. Koji je razlog zašto možete nositi ovaj proizvod tijekom dana, kao i noću. Približna cijeni od 2 ml Sephora Zbirka manijak Long Nošenje Ruž je USD 12.
Super Ostati Lip Stain - Snap Dragon Crvena; Super Ostati Lip Stain - Snap Dragon Red po Morpho Kozmetika je dugotrajnog Lip Stain, koja može trajati oko 6 do 12 sati. To je posebno dizajniran za gel i vodi bazu formula, koja ostaje na usnama dugo i čuva usne od isušivanja u isto vrijeme. Možete pronaći zaista atraktivne usne nijanse boja koje želite za. Približna cijeni od Super Ostati Lip Stain - Snap Dragon Red - dugotrajna Lip Stain je oko 20 USD.
Estée Lauder Pure Color Lipstick dugotrajna, a to ruž je dostupan u obliku tradicionalnog ruž za usne i također u raznim bojama nijansama. To je također relativno dugotrajan ruž za usne. Prema proizvođačima, to dolazi s nekim bitnim sastojcima poput vitamina C i vitamina E, koji djeluju kao prirodni moisturizers. Taj ruž je sladak i glatka miris previše. On daje svoje usne sa suptilnim satena sjaj i dugotrajan boje. Približna cijeni od Estée Lauder Pure Color Lipstick dugotrajna, je oko 22 USD.
Kao što sam rekao ranije, postoje brojni Marques od dugotrajnog ruž za usne i ukazujući na jedan dugotrajni ruž za usne može biti zamoran posao. Dakle, najbolja stvar koju možete učiniti je da isprobate različite marke i saznajte najbolji učinkovit proizvod za sebe. Neke druge marke dugotrajan ruž uključuju, Laura Geller usana Ostani (USD 13), Almay Zaista Trajna boja (9,49 USD), Dior Rouge Dior replenishing Lipcolor (USD26), Porijeklo Trajni usne boje (13,50 USD), Maybelline New York SuperStay Lipcolor ( USD 9,49), Stila Long Wear usne boje (USD 18), itd. Više o ljepoti proizvoda.
Pročitajte više na:; ruž Sastojci: Što je ruž Izrađena je od, Kako napraviti vlastiti ruž za usne, Pa, trebali biste poduzeti odgovarajuće mjere opreza za uklanjanje ruž za usne, nakon nekoliko sati, što bitno na dio vašeg rutinu za njegu usana. Zbog toga, nanesite najprije velikodušan iznos od svoje redovne balzam za usne na usne, a zatim obrišite ga uz pomoć mekim papirnatim ručnikom, dok prirodne boje usana počinje da se pojave. Nemojte zaboraviti da kaput usne s balzam za usne, tako da nakon učinci dugotrajnog ruž za usne, ako ih ima. Na ovu napomenu, zaključujem ovaj članak o "dugotrajan ruž za usne '. Nadam se da članak gore je pronađen informativan dovoljno!

No comments:

Post a Comment