Saturday 17 March 2012

Crv Tea

Ono što vam padne na pamet kad čujete izraz 'crv čaj? Pitate se što je crv čaj? Crv čaj je prirodni tekući gnojivo koje se koristi za promicanje rast biljaka. Također je poznat kao crv odljevaka čaj ili kompost čaj. Crv čaj ispunjava tlo s hranjivim tvarima, a također štiti biljke od nekoliko biljnih bolesti.
Ako ste ljubitelj vrtu, možete koristiti crv čaj za poboljšanje rasta biljaka u vaš dom vrt. Crv je crv čaj lijevanje u tekućem obliku. Ako ste novi u vrtu, dopustite mi da Vam reći više o crv odljevaka. Odljevci su proizvedene kada crva razbiti organske tvari u tlu. Također se može nazvati crv gnoja ili humusa crv. Crv čaj gnojiva proizvedena ove kompostiranja crvi mogu biti od velike pomoći za one koji su zainteresirani za uzgoj biljaka ili žitarica.
Crv odljevaka mogu biti dobivenih u cilju proizvesti ovo gnojivo za punjenja tla u farmi ili vrt. These odljevci su prisutni u crv kreveta. Kad se voda se izvoditi kroz ove odljevci, više hranjivih tvari kao što su dušik, kalcij i magnezij su pokupili. Proces žetve crv odljevaka je poznat kao vermicomposting. Pročitajte više o crv kompostiranja.
Kako napraviti crv čaj
Planirate li napraviti crv čaj za vaš dom vrt? To je velika ideja za dom vrt because crv odljevci su bez mirisa. Budući da nema mirisa, možete ga koristiti za svoje sobno bilje, kao dobro. Ako planirate koristiti crv čaj za promicanje rast biljke, ili ste mogli kupiti od dobavljača organskih ili koristiti crv čaj receptu kako napraviti crv čaj na svoju vlastitu.
Za izradu crv čaj, trebat će vam velika kanta za smeće ili crv kompost. To bi trebalo imati odvodnju mlaz vode i otvore za prozračivanje. Na dnu je crv bin bi ladicu zbirke. Crvi će biti prisutan u zbirci ladicu. Trebali bi potopiti oko pregršt crv odljevaka u toploj vodi. Količina vode treba biti oko 5 litara. Neka se upiti za par dana. Vaš sljedeći korak će biti dodajući žlicom melase. Melasa će promicati rast mikroorganizama. Također se može hraniti organski materijal kao što su trgovine otpada, voća i povrća rinds ili čaj vrećice za kompost crva.
Morate dodati vodu za izradu crv čaj. Bilo bi poželjno da koristite kišnicu. Voda ne smije sadržavati klor. Prisustvo klora će uništiti bakterije i sve svoje napore će ići dolje izlučivalo. Vi bi također trebali dati kisik ili provjetriti crv čaj puhanjem zraka kroz njega. Ovo je također učinjeno da promiče rast korisnih mikroorganizama. Možete koristiti zrak pumpa za kisik u smjesu. Crv čaj je spreman! Koristite ovaj crv čaj nakon par dana. Pročitajte više o crv poljodjelstvo poslovanja.
Crv čaj Prednosti
Prednosti crv čaj su brojni. Crv čaj je svi-prirodna gnojiva koja zasigurno može povećati veličinu biljke i prinos. Sluz ili bio-sluz produced by mikroba također pomaže u zadržavanje vode. Plodnost tla se povećava uvelike zbog korištenja crv čaj. Crv čaj je sigurna za uporabu jer se ne spali biljke. Također djeluje kao fungicid i može spriječiti biljnih bolesti. To može zaštititi biljke od novčića, lisne uši, razmjera i bijela mušica. To je okoliš metoda koja ispunjava tlo s mnogo potrebne hranjive tvari. Pročitajte više o kemijskim gnojiva vs organskih gnojiva.
Nadamo se da ćete naći informacije o crv čaj koristan. Sada kada ste svjesni prednosti crv čaj, možete koristiti ovu metodu za okoliš napuniti tlo. Dakle, što čekate? Koristite čaj crv kako bi se poboljšala rast vašeg postrojenja.

No comments:

Post a Comment