Wednesday 28 March 2012

Drvo obloga za zidove

Želite li dati elegantan izgled Vaše kuće? Jesu li zidovi oštećeni, a vi morati ponovno raditi zidna boja? Trebate promjena u postojećim oblogama drvo? Pa, ako je odgovor na sva ili bilo koji od ovih pitanja potvrdan, imate pogoditi pravu vezu. Evo više o drvo oblogama ili pokrivanje drveta za poboljšanje interijera svoje kuće. Rad na ovim definitivno će dodati veliki element stila na svoju kuću. Omogućava znati više o drvo za oblaganje zidova.
Drvo zidni paneli
Drvo obloga za zidove su sjajan način da bi začinio svoj dom dekor. Odabir drva željenog cilja je prva stvar koju trebate učiniti. Također možete istražiti mogućnosti poput debelih i tankih drveta obloga za zidove osim materijala. Imajući panela u prirodnom tekstura je dobra ideja, umjesto da je laminiranja. Možete provjeriti različitih dizajna oplata i boja opcije dostupne za drvne ploče. Odgovarajući paneli s vašim boja zidova je osnovna zadaća da imaju ukupnu savršeno izgleda prostora.
Umjesto obloga svih zidova, morate se ograničiti na žarišnu zidove. To će dodati maksimum ljepote na tom području. Također možete razmotriti oblaganje zid pored stubište, zid iza kamina mantel ili zid iza kreveta? Pa, to je velika uzglavljem ideji o dizajnu. Ako je potrebno povećati kapacitet za pohranu vaše kuće, dodajući drvenih ormarića za jedan zid od poda do stropa je pametna ideja. Ovaj dizajn obloga drvo će vam dati ogroman prostor za pohranu kao dobro. Također možete ići za dekorativne zidne panele kako bi modernim dodirom na svoj boravak.
Instaliranje ploče je posao, tako da je najbolje čuvati za profesionalni. Drvo Unutrašnje oplate sustava je mogućnost da možete uzeti u obzir ako ne želite da se odluče za prilagođeni panel instalacije. Sastoji se pre-rezati sustav i pred-strojno panel komada koji su se sakupili i spremni su da se instalirati s minimalnim rezanja i brušenja. Oni su također poznat da bude jeftinije nego običaj je izgrađen drvo obloge za zidove. Pa, ako se pitate kako da pokriju drvo oplata na zidovima ili kako se boja obloga drvo zid, ovdje je odgovor.
Pokrivanje zidni paneli
Pokrivanje drva oblaganje mogli biti potrebni u slučaju ploče su oštećene. Možda ćete također htjeti da se odluče za ovo, ako želite promijeniti izgled svoje kuće. Ponekad starije ploče drveta može napraviti svoju kuću previše glup ili tamno, a u tom slučaju možda tražiti neke načine uklanjanja drveta obloga na zidove ili ih pokrivaju.
Možete odabrati da se bojite postojeće drvo lamperija i dati ga pogledati svjetliju. Slikarstvo dobro pripremljenu površinu će vam dati dobre rezultate. Provjerite jeste li u popuniti utore s kistom umjesto samo kreće valjak, jer to neće pomoći pokrivaju te utorima. Također zatamnjenim upaljač kako bi se slagala nijansu boje boje se mogu koristiti kako bi se slika posao manje vremena. Druga ideja je kliziti premaz panel prvi gipsom da bi ga čak i površinu, to će također eliminirati zadatak ruke slikarstva utora. Sada lagano pijesak površine i završiti s bojom. Što je više, također možete koristiti pozadinu za pokrivanje drvo obloge za zidove.
Nadam se da spomenuti savjete o drvo oplata za zidove ili pokrivanje postojeće oplate pomoći će vam uljepšati svoje postojeće kuće dekor. Dobro znaju kako točno želite da je područje koje izgledaju kao i u skladu s tim početi raditi na zidni paneli.

No comments:

Post a Comment