Sunday 25 March 2012

Uvojak Kovrče

Uvojak kovrče su elastičan curls, koji izgleda odlično na svim vrstama lice i boja kose vrste. Uvojak kovrče su uske kovrče, kada su izdvajali oni imaju tendenciju da proljeće vratiti u svoje kovrčavu oblik. With uvojak kovrče možete isprobati različite stilove i ideje šišanje, i kako bi ih gledati još teksturom, dodati neki zapanjujući bojanje kose istaknuti ideje. Uvojak kovrče su vrlo lako doći na ravno ili valovita kosa. Ovdje su savjeti o tome kako da biste dobili ringlets u kosu ...
Kako da biste dobili uvojak Kovrče?, Pitate, kako doći ringlets? Možete ići na neke stalne perming ako želite zadržati uvojak kovrče za mnoge mjeseci. Da biste dobili uvojak uvojaka iz perming, provjerite da li pristup profesionalni stilista. Međutim, dok su perming jake kemikalije koje se koriste. Dakle, jednostavnije jeftin način da biste dobili uvojak kovrče se može obaviti kod kuće. Da biste dobili uvojak uvojaka u kosi, trebat će vam curling hair pjenu, ako nemate to onda dobiti kosu morske soli, Uzeti kist okrugli kosu, neki češalj, kopče za kosu, kosu. Svježe šampon kosu, a zatim se primjenjuju na mokru kosu kosa mousse na različitim dijelovima kose velikodušno. Sada uzmite mali dio kose, i sa kažiprstom vjetar kosa sekcije pravilno, i puhati suho. Na taj način raditi na svim predjelima kose, pa ćete imati uvojak uvojaka ni u kojem trenutku. To je kako da biste dobili ringlets bez curling željezo, na taj način možete ići soft tražite labav uvojak kovrče. Pitate se, kako doći ringlets s curling željeza? Mokri kosu, nanesite puno kose seruma i krema, a zatim kovitlati predjelima kose u curling željeza. Na taj način raditi na svim predjelima kose, kako bi dobili tight kovrče vitica. Saznajte više na, domaća morska sol sprej recepti za kosu.
Kako ošišam s uvojak Kovrče?; Uvojak kovrče može izgledati dobro uz malo raslojavanje i neke stilski šiške rez. Smanjiti svoje uvojak kose u slojeve, možete podijeliti različite dijelove vaše kose te ih izdvojiti s kopče za kosu. Zatim rezati nekoliko pramenova u blizini strane lica kratko, tako da naglasak obrazima i učiniti da pogledamo seksi. Izrežite dlake na leđima s manje kraćim slojevima. Na taj način, rade na sve različite dijelove vaše kose. Zatim pratiti vaš rezati bangs stilu. Možete ići na neke strane brišući šiške. Da biste to učinili, uzeti prednji dio kose, čine ga vlažnim, a zatim ga držati na 45 stupnjeva kut, a zatim nagnuti škarastim i napraviti rez, koji je do vaše oči čelo razini, češalj i provjeriti. Pročitajte više na, frizura s bangs.
Kako Boja uvojak kovrčave kose?, Ako imate tamnu kosu, a zatim ići s nekim tamnijim nijansama poput bakra ili čokolada smeđa i učiniti vaše kose izgledaju čak i velike. Ako imate upaljač kosu, a zatim idite za neke cool nijanse kao što su pepeo smeđe ili tamnije nijanse od plavuša. Ako želite istaknuti zapanjujući pogled boja kose, onda možete ići s bojom kose ideje jagoda plavuša ili tamnu nijansu smeđe ili tamno sive boje.
Kako Style uvojak kovrčave kose?; Postoje razni načini za stil vaše kose. Možete probati različite kovrčava frizura, s tim vrstu kose. Možete ih vezati u labav updo na potiljku vašeg vrata, i ostaviti neke pramenove na stranama vašeg lica omekšati svoj izgled. Također možete vezati visoko ponija i ostavite šiške otvoren. Također možete vezati pola kose, a ostalo ostavite otvoren. Provjerite jeste li pratiti vaš frizura, s različitim kosu da izgledaju još ljepše.
Kako održavati uvojak kovrčave kose?; Uz gore metodom curling kose u ringlets, možete zadržati vaše kose kovrčave za vrijeme dok ih šampon opet. Nakon što operite kosu ćete morati ponovno ih kovrčava pomoću Mousse i fenom. Provjerite jeste li držati uređaj kosu, kako bi ih mekom i dobro hidratizirana. Bi održali svoju frizuru, morat ćete posjetiti stilist svaka 3-4 tjedna, ovisno o vašoj rast kose. Za održavanje naglašava svjetlije boje, držati koristeći mild šampona i izbjegavajte izlaganje kose previše na suncu.
To je sve o uvojak kovrče. Dakle, zgrabite što je gore spomenuto da ćete morati bi kosa uvojak kovrčave, i pratiti vaš kovrčava kosa s dobrim šišanje i stil, i uživajte!

No comments:

Post a Comment