Tuesday 27 March 2012

Ovlaživač Sastojci

Kao što svi znamo vlaži kožu je važan dio terapije za njegu kože nakon čišćenja i toniranje. Postoje mnoge različite vrste moisturizers dostupan na tržištu koji obećavaju mladenačke kože, tako da je vrlo teško odabrati pravo jedan. Koji je kriterij za odabir krema koja će čuvati vašu kožu hydrated i odgoditi znakove starenja onda? Pa, to je definitivno nije atraktivno pakiranje ili vrlo ohrabrujuća riječi prodavačica. Trebate pažljivo pročitajte naljepnicu na stražnjem dijelu paketa saznati o ovlaživač sastojke.
Jednom kada znate o krema sastojke i koje od njih su korisne ili štetne za vašu kožu, možete napraviti informirane odluke pri kupnji krema. Još jedno pitanje koje ljudi pitati je, ne moisturizers posao? Da, oni zasigurno raditi. Pod uvjetom da ste koristeći pravo onaj koji je najprikladniji za vaš tip kože.
Blagotvorno ovlaživač Sastojci
Glavni sastojci krema su u vodu i ulje. Omjer ulja i vode koja je prisutna u ovlaživač je ono što razlikuje jedan od drugog moisturizer. Osobe s suhu kožu treba odabrati ovlaživač koji je na bazi ulja, a oni s normalnim ili masnu kožu treba izabrati na bazi vode moisturizer. Neke druge ovlaživač sastojke koji su blagotvorno za kožu su hijaluronske kiseline i ceramidi koji ne samo da splasnuti do kože dajući izgled glatke linije bez kože, ali zadržava i privlači vlagu iz zraka, čuvanje kože hydrated. Još jedna velika krema sastojaka neuropeptida koji stimulira proizvodnju kolagena i poboljšava teksturu i ton kože. Vitamin C i E također su ovlaživač sastojke koji su prisutni u nekim skupe high end moisturizers koje imaju veliki protiv starenja svojstva. Vitamin E štiti kožu i pomaže u izradi regeneraciju stanica kože glatka i bez nabora, dok vitamin C poboljšava proizvodnju kolagena i elastičnost kože.
Štetnih sastojaka u Moisturizers
Vi možda mislite da znan ljepota tvrtke bi izbjegavati korištenje štetnih sastojaka u moisturizers, s obzirom kako skupo neke od njih su. No, nažalost, neke moisturizers sadrže štetne sastojke koji se u dugoj vožnji će isušiti vašu kožu i ubrzati proces starenja. Ovdje je popis sastojaka krema koje bi mogle naštetiti vašoj koži's structure. ; Naftnih derivata: Naftni proizvodi poput parafina i mineralnih ulja začepljuju pore uzrokujući pojavu whiteheads i blackheads. On također usporava razvoj kolagena i redovite uporabe tih proizvoda uzrokuje nakupljanje toksina. ; Parabens: Ovo je vrlo široko korišten konzervans koji se koristi u moisturizers, kao i drugih proizvoda za njegu kože. Oni poremetiti tijelo hormonska ravnoteža, a također negativno utječu na nadbubrežne sustava. Neka istraživanja također je povezan s rakom parabena. ; Natrij Laureth sulfatne: Ovo je također štetan ovlaživač sastojak koji se također nalazi u kosi šampona. To se može vrlo lako prodiru u kožu razbijanje dolje vlage u koži. Kada natrij laureth sulfat kombinira s nekim drugim kemikalija pronađena u ovlaživač se pretvara u nitrozamina koji je kancerogen. , Propilen glikol: propilen glikol može uzrokovati inhibirati rast stanica kože i uzrokovati dermatitis. Dugotrajno korištenje može dovesti do iritacije kože i bubrega i jetre abnormalnosti. ; Pročitajte više o; najbolji Facial ovlaživač, ovlaživač prirodne lica, lica ovlaživač recept, a to je sve o ovlaživač sastojke koji su blagotvorno i onih koji su štetni za vašu kožu. Neki aktivnih sastojaka u moisturizers su vitaminom C, aloe vera, alfa lipoična kiselina, koenzim Q10 i vitaminom A. Vaš krema treba sadržavati ove sastojke da bude učinkovit i pomoći vam da dobijete glatku kožu. Neki dobar moisturizers su Clinique dramatično različiti ovlaživač, La Prairie Skin Caviar, Chanel Hydramax, Creme de la Mer, Filozofija Nada u Jar i Clinique Superdefence Triple Action ovlaživač. Uvijek pročitajte naljepnicu na stražnjoj krema prije kupovine jedan i ne dobijete poduzeti u hype i fancy pakiranja.

No comments:

Post a Comment