Tuesday 6 March 2012

Vertikalna sjenila za klizna staklena vrata

Klizna staklena vrata su često velike i uglavnom dovesti način na terasu ili vrt. Oni lako mogu postati žarište bilo koju sobu. Međutim, ponekad, oni svibanj svinja pažnje od strane bacaju sjenu na određene različita arhitektonska obilježja sobe, kao što je katedrala strop ili klasični kamin. U idealnom slučaju, te arhitektonski aspekti trebali bi biti žarište bilo koju sobu. Međutim, velika površina staklenih vrata i količinu svjetla koje oni omogućuju, često skrenuti pozornost s tih arhitektonske ljepote. Dobro rješenje za ovaj problem bi se pokriti klizna staklena vrata s odgovarajućim prozora tretmana. Vertikalna sjenila za klizna staklena vrata je dobar izbor prozor liječenje.
Vertikalna sjenila za klizna staklena vrata
Vertikalna sjenila za klizna staklena vrata je ekonomičan izbor. Osim toga, imate dovoljno raznolikosti u pogledu materijala od sjenila. Vinyl je daleko najpopularniji materijal za slijepe i klizna staklena vrata. Vinyl vrlo lako se čiste i dolazi u bezbroj boja. Od običnog vinil lopatice za promašaj vinil lopatica, vinil trakaste zavjese vam omogućiti beskonačno mogućnosti za usklađivanje rolete s ostatkom dekor. Također je vrlo jeftin izbor. Vinyl sjenila su vrlo učinkovite u osiguranju privatnosti kao što su potpuno blokiraju pogled. Količinu svjetlosti koja kroz vertikalne vinil sjenila može lako kontrolirati. Vinilni sjenila mogu podijeliti otvoren u sredini ili se mogu izvući na desno ili lijevo. Još o žaluzine za klizna staklena vrata.
Fabric lopatice za trakaste zavjese je još jedan popularan izbor. Fabric lopatice filtrirati svjetlost i samo dopustiti željenu količinu svjetlosti. Međutim, čišćenje tkanina lopatice može biti pravi problem. Ako želite dati vrlo izgled country stilu u svoju sobu, tada možete odlučiti za bambus lopatice. Oni izgledaju vrlo klasično i može dodati puno cijeli dekor u sobi. Vertikalni tkanine dolaze u različitim veličinama letvice, tako da se možda trebati manji broj lajsne ako se odluče za šire letvica. Također, mnogi od njih su reljefni uzoraka, što svakako dodati ljepotu svoje kuće.
Problemi s trakaste zavjese za klizna staklena vrata
Iako, trakaste zavjese su popularni prozor liječenje izbor za klizna staklena vrata, oni svibanj ne biti najbolji na raspolaganju. Dobivanje ispravne veličine trakaste zavjese za klizna prozora je veliki problem da su mnogi kuće lice. Jedan od često treba dobiti ih prilagođeno prema njihovim individualnim specifikacijama, koje se može dodati na ukupnu cijenu za prozor liječenje. Štoviše, vertikalna sjenila može biti instaliran na zrakoplov i savršeno pravokutna površina samo. Tako, klizna vrata postavljena na nepravilne površine ili one koje imaju neparan oblik ne može biti pokrivena s vertikalnim zasjenjivanje. Također, trakaste zavjese imaju tendenciju da se svađa na krajevima, što može biti veliki problem. Više o problemima s vertikalnim zasjenjivanje.
Alternative za trakaste zavjese za klizna staklena vrata
Zavjese i zastori su najbolje alternative za trakaste zavjese za klizna staklena vrata. Razlog tome je što, oni mogu lako instalirati i ukloniti kada nije u uporabi. Oni su također vrlo pogodan za korištenje i čist kao dobro. Zavjese i zastori se mogu lako uskladiti s ostatkom vaš dom dekor. Budući da nema komplicirane hardverskih dijelova koji su uključeni, oni se mogu instalirati kod kuće, bez stručne pomoći. Više o zavjese za klizna staklena vrata.
Tako, trakaste zavjese za klizna staklena vrata doista može biti vaš izbor, ako imate rješenja za probleme povezane s njima. Inače, vi svibanj ići za druge alternative koja služe jednako dobro.

No comments:

Post a Comment