Thursday 15 March 2012

Crna kravata događaja

Oscara, Grammyja, Cannes Film Festivala, sada morate se pitate što je značenje spomena svih ovih zajedno. Jednostavno! Sve su to crna kravata DOS ", odnosno crna kravata događaja! Drugim riječima, to su formalni događaja. Vjenčanje, opera ili poseban koncert, svi spadaju u kategoriju crna kravata događaja. Nakon nastupa ballroom može biti crna kravata događaja previše. Još uvijek zbunjeni o tome što to je? Ugurati u dobiti dublje u crnu kravatu događaj. Pročitajte više na pravila oblačenja.
Što je crna kravata afera?
Uzevši naprijed od onoga što je već spomenuto, crna kravata događaja može biti sve, od privatnog javnom večeru stranaka, obredima plesovima. Nakon što je standardni večernja haljina, bijela kravata sada je dao način na crnu kravatu. Crna kravata događaja je formalni događaj, gotovo uvijek u večernjim satima, nakon 18:00 biti precizan. Post zalaska sunca je vrijeme za crnu kravatu učiniti u zimama. To je ono što je crna kravata događaja. Pročitajte više o crna kravata afera.
Nakon čitanje ovaj, siguran sam da ste ruminating oko toga kako haljinu za crnu kravatu događaj. Dakle ovdje je!
Crna kravata događaja odjeća
Crna kravata događaja odjeće za muškarce, u redu, za sve ljude vani, zapamtite ovo-Chuck pingvin odijela i sakoi. Crna kravata događaja dress code zahtjevima i rješava smoking za ništa manje nego da je u kategoriji muške odjeće. Ako ne imati jedan, to će biti dobra investicija za dobiti jedan. Redu. Sada s obzirom da kupujete Tux, kupiti jedan koji dolazi s crnom kravatom i crnim cummerbund. Ovo je klasični i najviše osnovni preduvjet za formalni događaj. Ne želim kupiti? Odlično! bez brige! Najam it out! Međutim, imajte na umu da će trebati postaviti zahtjev za držanje dovoljne dana u ruci. Možete ići na boji cummerbund podudaranje s Vašim datumom (ako je to slučaj) ili ići na klasičan i elegantan crni. Kada odaberete jaknu i majicu na haljinu za crnu kravatu događaj, kupi ga prema Vašem ukusu. Postoji mnogo mogućnosti što se tiče jakne su u pitanju, odabrati onu koju mislite da vam najbolje odgovara. Pobrinite se da od smoking sa hlača sve je savršeno uklapaju. Konačno, znam redoslijed odijevanja u crnu kravatu ruhu.
Crna kravata događaja odjeće za žene; Ah .. draga moja dame, imamo više opcija nego muškarci, kada smo se postavljaju s pitanjem što učiniti oblačenje za crnu kravatu događaj. Mantra za žensku odjeću je nositi stil koji je apsolutno laskava, dok naglašavajući svoje najbolje osobine i skrivajući se vaš problem područjima. Mogućnosti ispred vas u rasponu od punog haljine duljine večer suknje. Zvuči dosadno, nije problem uopće! Izbori su daleko od toga da bude ograničena! Budite avanturistički malo i pokušajte špageti trake ili ovratnika dragulj vrat, ili potapanjem prednje i stražnje necklines. Proreze sa strane ili natrag će također raditi kao crna kravata događaja haljinu. Opisati materijal, svila, saten, vez, baršun, itd. su svi veliki za odjeće za crna kravata događaja. Osim toga, boje haljina treba kompliment ton vaše kože. Konačno, koordinirati pribor za svoju haljinu iz narukvicu obuća, naušnice i tako dalje. Imati šik i moderan frizura da ide s njom, drugačiji od onoga što ste svakodnevno. Pročitajte više na crnu kravatu odjeće za žene.
Sada bi se lako mogao odgovoriti na pitanje kako se odjenuti za crnu kravatu događaj pravo? Ali, hej ima još nešto nedostaje! Oh da. Haljina i druge stvari su u redu. Ali ako ste gospodin ili gospođica glupan it up, sve će biti Prigušivač.
Biti upoznat s crna kravata događaja etiketa, na taj način postaje važno. Gobbling hrane, se uvodi s Vaše lijeve strane ako ste ljevak i govoriti o kontroverznim pitanjima kao što su spol i religije je veliki promašaj passe. Biti pristojan, srdačan i ograničava količina alkohola je pravi način na crnu kravatu događaj.
Pročitajte više na crnu kravatu izboru odjeće.
Ja sam siguran da će koristiti ove upućuje i imati velik vrijeme na takav događaj sa svojim datum ili čak na neki drugi način, ako ste obličje za jedan! Do tada, Adios!

No comments:

Post a Comment