Sunday 18 March 2012

Permed njegu kose

When permed kosa su u usporedbi s prirodnom kosom, to je uvijek dobro imati prirodne kose. Dok perming kosu, mnoge jake kemikalije se koriste, kako bi vaša kosa kovrčava trajno. Osobe s tankim ili pada kosa bi trebala izbjegavati ide perming ili bilo trajno kovrčavu frizura tretmana. Također, ljudi s osjetljivim skalp treba izbjegavati perming svoje kose. Jer, opora kemikalija koje se koriste dok perming može uvelike naškoditi kosu i vlasište i uzrokovati puno iritacije. Ali, ako imate gustu ili dobar volumen kose i tražite stalni opciju curling kosu, onda perming je dobar izbor. Ako ste mislili na dobivanje kovrče ili valove u kosi, onda možete samo koristiti curling hair pjenu ili morska sol sprej na mokru kosu, te ih poviti da se kovrče na kosi. Međutim, u usporedbi s permed za njegu kose, ove vrste valovitog kovrčava kosa se lako upravljati i manje štetan za kosu i vlasište.
Vrste Perm, tu su i razne tehnike perming. Tradicionalni perming uključuje uporabu šipke koje su položene vodoravno da biste dobili kovrčava kosa efekt. Također možete ići za trajnu tijelo val, koji uključuje korištenje uvijači, stvoriti val nježniju vrstu curls umjesto uske kovrče. Spiralna perm pomaže da biste dobili ringlets ili vadičep kao kovrče. Mnoge žene s dugom ravnom kosom razmislite idući za ovu vrstu Perm. Zatim tu je korijen i mjesto gdje se opet perm šipke su postavljene, da se volumen u kosi. Dakle, odaberete za odgovarajuću vrstu trajnu, i slijedite ove permed savjete za njegu kose kako bi održali svoju permed kose. Pročitajte više na, spiralni perm frizura.
Permed Savjeti za njegu kose; Slijedite ove savjete, kako bi održali svoju kosu mekom i zaplet besplatno. , Kovrča je veliki problem kada je riječ o permed za njegu kose. Da biste spriječili da vaše kose iz postaje neposlušnu, važan savjet je da bi održali svoju kosu u dobrom stanju, prije nego te ići za perming. Možete ići na vruće ulje tretmani, ili koristiti hair maske i duboko uređaj dva puta u tjedan dana. ; Koristiti blage šampone za pranje permed kose. Čak i bolje će se, koristiti proizvode permed kose šampon. Pobrinite se da koristite šampon lagano na kosu, te masaža vlasišta olako, jer pretjerana ispiranja može dovesti do prijevremenih opuštanja kose. ; Koristiti uređaji koji proizvode isključivo za permed kose. Because permed kose ima različitih poroznosti i običan uređaj može iznad ili ispod stanje vaše kose. , Kako je permed kose počnu rasti, koristite sprej volumen u korijenu i puhati suho na vlasište kako bi dobili dodatnu lift. ; Nakon pranja kose, nemojte ih ručnikom čvor. To može dovesti do trenja dodan u čvor i oštećenja osjetljive mokru kosu. Ako ste u rogoz, i ne mogu čekati do suhu kosu prirodno zatim koristiti fenom. ; Možete koristiti difuzor za sušenje permed kose bolje. Za više opušteni stil, možete ukloniti difuzor i puhati suho u završiti. , Kako bi vam kose čak i lakše rukovanje, koristite magla s proizvodima za njegu kose kao trajnu rejuvenator za dodavanje eteričnih vlage, sjaj dok definiranje kovrči. ; Ako je Vaš permed kose postati neposlušnu, onda možete koristiti anti-kovrča seruma nakon što ste oprali kosu. , Ako ste u boji kose ili pramenovi permed u permed kose, onda možete izbjeći izlažući ih previše na sunce, tako da se boja drži duže. ; Izdvojiti zamršene kose, primijeniti serum za kosu prstima i češljati kosu postupno. ; Pročitajte više na:; Perming kosu; Kratki permed kose, a to je sve o permed za njegu kose. Dakle, slijedite gore navedene savjete za održavanje mekih, hidratizirana i zaplet besplatno permed kose!

No comments:

Post a Comment