Friday 2 March 2012

Plutajući Vinyl Kat

Plutajući vinil katu može biti instaliran bilo gdje u vašem domu i na gotovo svaku podlogu. U današnje vrijeme vinilni podovi je postao ekonomičan izbor što se tiče poda je u pitanju. To je često koriste kao zgodan i preživljavanje pod opciju. Vinilni podovi dostupni su u različitim oblicima kao što su vinil pločice, ploče i daske. Svi oni koji su dostupni u širokom rasponu boja, uzoraka i veličina.
Instaliranje Plutajući Vinyl Kat
Postavljanje plutajuće vinil katu svibanj činiti se poput vrlo naporan zadatak, ali to nije. Ako imate neka osnovna znanja mali nokautirati alata, možete instalirati plutajući vinil katu u nema vremena. Let's podijeliti ovo objašnjenje na 4 dijela. Pogledajte vinilni daska podnice.
Položite Podovi: Prvi pripremiti unaprijed mjerenja te će zahtijevati. Procjena i utvrđivanje prostora treba posvetiti najveću pažnju. To je vrlo neugodno za ponestalo materijala dok ste u sredini podnice. Da li planiranja unaprijed podova u detaljima. Davanje se nekoliko minuta za izgled će vam uštedjeti puno vremena kasnije. Iako mjerenje površina za podove pobrinite da razmotre smanjenje outs i neravnomjernosti tog područja. Nemojte zanemariti prostor ormara, jer će trebati pokrivaju također. Drugi savjet je kupiti 20% dodatka materijala. To je učinjeno kako bi bili sigurni da imate neke dodatne izvore materijala, ako vam je potrebna. Možda ćete biti zainteresirani za kako da stavi vinil pločice?
Odlučite o vrsti Kat: Odlučite unaprijed što pod kat želite koristiti. Jedinstvenost plutajući vinil je u svojoj prirodi prilagodljiv. Možete instalirati plivajuće podove vinil na bilo kojoj podlozi, uključujući beton, drvo pod kat ili postojeći podnice. Vinil plutajuće ploče može prikriti neke abnormalnosti u vaš postojeći kat. Uklonite bilo udubljenja ili kvržice prije instaliranja vinil plutajućih ploča. Trebali biste uvijek provjeriti sadržaj vlage u području podnih obloga. Ako nemate na raspolaganju vlage metar, mjesto mali komad vinila plivajuće podove u željeno područje i provjeriti nakon 24 sata. Ako vam kupole kondenzacije na vinil ploči, to znači da je sadržaj vlage je visoka. Dakle, kao mjera opreza možete položiti plastičnu plašt kao parna brana između ploče i poda.
Instaliranje Kat: Nakon što ste učinili sve pripreme za podnice područje, vrijeme je za instalaciju plivajuće podove. Preporučljivo je ostaviti razmak od 5 / 16 inča iz zida. Uzmi pomoć od drveta ili plastike za održavanje razmaka širenje prostora sve dok imate instaliran katu. Proširenje prostora je važan dio poda, ona osigurava da će, ako postane katu naduti, tu ne bi bilo incidenata zbijenosti ili odstupanje na podovima. Početak polaganja poda od najudaljenije točke vrata. Početak polaganja prvog reda s utorom strani uza zid, koristiti polovina ploče koje pomažu plutajuće uzrokuju efekte red na red. Koristite male količine drveta ljepilo na ploči, tako da se drži pravilno na postojeće podove i lagano dodirnite ploče sa gumeni bat kako bi se postigla glatka novi pod površinu. Ako instalirate podnice na velikoj površini, a 3 / 8 inča zgloba (dva komada drveta pridružio) trebaju biti navedene uz svaki 30-40 linearni noge. Koristite ekspanzivan zajednički brtvilo da se pridruže dvije daske etaža gdje god je potrebno. Preporuča se koristiti za brtvljenje oko kupaonica i kuhinja područjima kako bi se spriječilo prodiranje vode. Imati pogledati instalirati vinilni podovi.
Završiti: završiti instalaciju vašeg plutajući vinil katu. Uvijek izmjeriti širinu potrebno za posljednje daske za podnice. Uzmi pomoć jigsaw podijeliti daske na odgovarajuće širine i eliminirati vrata zarezi ako je potrebno. Ne dopustite da hoda na katu je potrebno najmanje 24 sata za ljepilo da se osuši. Tada jasno katu od bilo kamenja koje je preostalo iz procesa instalacije i provjerite sve spojeve za ravnosti. Također pročitajte o slici vinil podovima.
Plutajući Vinyl poda Savjeti; Primjena vinil plivajuće podove u svom podrumu ili kupaonicu je odlična ideja. , Kada su o da biste započeli instalaciju plivajuće podove, morate primijeniti izolacije od vlage prvi da li ste izabrali za uklanjanje starih podova ili ne. , Provjerite jeste li položiti vlage ispravno. Ako vlage je u pravo mjesto svoju sobu neće proširiti i ugovor. Samo budite sigurni da osigura rubovima tako da se ne roll ili izgubiti. ; Pročitajte više na:; vinilni podovi: Kako to Maknuti vinilni podovi, Čišćenje Vinyl pločica podnice, Instaliranje plutajući vinil katu je jednostavan proces, samo provjerite da imate sve pravo materijala i alata u mjestu.

No comments:

Post a Comment