Thursday 15 March 2012

Brzinomjer Kabelska Zamjena

Bilo da je automobil ili motocikl, svako vozilo ima uređaj poznat kao brzinomjer. Iako je brzinomjer je ništa za napraviti sa koliko brzo vaše vozilo može ići, to je važan uređaj, koji mjeri Brzina vašeg vozila. To vam daje osnovnu ideju za održavanje razuman tempom. Zamislite vožnju bez brzinomjer! Vi ćete uvijek biti na rizik prelazi ograničenje brzine, kad se vozite. Brzinomjer se ne radi pravilno može doći u ozbiljne nevolje. Najčešći problem povezan s brzinomjer je sa svojim kabelom. No, dobra vijest je da brzinomjer kabel popravak je prilično jednostavan i može se lako fiksna. Možete uzeti svoje vozilo na mehaničar ili popraviti problem sebe. Neka nam čitati o brzinomjer kabel zamjena.
Kako zamijeniti kabel Brzinomjer?
Zamjena brzinomjer kabel nije sve što je teško! To zahtijeva jednostavne alate poput odvijača i ključa i neke osnovne mehaničke znanja. Sljedeći jednostavna koraka će vas voditi kroz proces brzinomjer kabel zamjena.
Korak 1: prvi koraci uključuje uklanjanje stare brzinomjer kabel. Skinite poklopac motora pažljivo. Uklonite vijak ispod ploče s instrumentima. To će popustiti stupac upravljača. Sada, pažljivo iznevjeriti stupac upravljača i da ćete biti u mogućnosti vidjeti leđa brzinomjer.
Korak 2: Pronađite crno brzinomjer kabel koji zadovoljava stambene prijenos. Break labav matice vozač vratila i 'O' prsten i voziti kabel brzinomjer kroz vatrozid. Brzinomjer kabel se održava na mjestu na prijenos veliki spona ili vijak na priključak. Neki svibanj imati plastične zasuna zadržati brzinomjer kabel na mjestu.
Korak 3: Odvijte priključak uz pomoć francuskog ključa ili kliješta. Riješite vijka ili oslobađanje zasun popustiti vezu. Nakon što je isključen, izvucite kabel iz brzinomjer motor strane, uz pomoć igle labav kliješta. Vaši stari brzinomjer kabel je uklonjen i sada je vrijeme za instaliranje potpuno novi kabel!
Korak 4: Zamjena brzinomjer kabel je samo suprotan postupak uklanjanja. Pobrinite se da dobijete kabel koji odgovara vašem vozilu. Najbolja stvar za učiniti da bi se uzeti stari kabel zajedno prilikom kupnje novog, tako da možete ga uskladiti gore.
Korak 5: nova brzinomjer kabel trgu završava da odgovaraju uklapa u brzinomjer adapter. Stavite jedan kvadrat kraj kabela u adapter i vijaka pratilac osiguravajući matice vozač vratilo. Ali ne priključite kabel trajno do svoje preusmjeren i priključen na kućište.
Korak 6: Sada, povući novi kabel brzinomjer natrag kroz vatrozid. Sigurna 'O' prsten koji je bio raskliman za uklanjanje kabela. Pričvrstite kabel na stražnjoj strani brzinomjer ga uključenje na trgu držati. Sigurna matice vozača i vratila bi bili sigurni da je to dovoljno široka.
Korak 7: Zamijenite spojnice ili spojnice tako da brzinomjer kabel se održava u pravilnom položaju u prostoru motora, na prijenos. Vratite poklopac motora ispravno i spremni ste za test voziti svoj automobil.
Korak 8: Uzmite vaš automobil za voziti sporo kako bi se osiguralo da brzinomjer radi ispravno i igla se ne wriggling više!
Pročitajte više na:; popravak automobila, auto problemi, a to je sve o brzinomjer kabel zamjena. Nije to jednostavno? Dakle, sljedeći put kada pronađete svoj brzinomjer iglom jerking previše, samo se pravi alat i započeti! Najbolji od sreće!

No comments:

Post a Comment