Thursday 22 March 2012

Crnka Hair

Crnka hair općenito izgleda dobro na žene s fer boje kože. Razlog je zbog kontrasta u koži ten i boju kose. Jedan od najvažnijih ukazuju na znanje crnka kose je da pojedinac niti kao kosa su deblji od onih u plavu kosu tipa. Dakle, čak i ako imate manje crnka kose, izgledat će više voluminozan nego istu količinu plavu kosu. Najistaknutiji slavnih i poznatih ličnosti koji su brineta kosu su Shania Twain, Carmen Electra, Catherine Zeta-Jones, Elizabeth Taylor, i Eva Longoria. Sljedeći će vam reći više o različitim vrstama nijanse u crnka kose.
Crnka Hair Shades
Žena s bilo nijansu smeđe kose može se nazvati 'brineta'. Postoji nekoliko različitih tipova nijanse koje dolaze u kategoriji crnka kose. Prvi crnka hlad je najtamnije smeđe boje, koji čak može činiti crne izdaleka. Zatim dolazi srednje smeđa hladu, što je malo lakši da je bivši jednom. Najlakši jedna je svjetlo zlatno smeđa. To su samo nekoliko osnovnih nijansi crnka kose. Postoji mnogo više što čak i imati svjetlost dotakne i naglascima crvenkaste i zlatne tonove. U nekim slučajevima, crnka kosa može skrenuti malo lakši redovitim izlaganjem suncu.
Crnka frizura
Ako imate dugu ili srednje crnka kose, možete odabrati bilo koji od širokog spektra updo frizura ili samo opušteno šišanje. Najlakši napraviti frizuru je opuštena frizuru s bangs za doprinos u stilu. Također možete eksperimentirati s pecivom, pola gore dolje i pol, i mnoge druge updos. Za davanje odskočiti osjećaj za kosu, možete nakovrčati i uzorak krajeve kose. Ako ste s obzirom na kratke frizure, a pixie frizura će biti najprikladniji. A kika bi bilo primjereno ako želite pokazati svoje boja kose ističe na crnka kose.
Crnka bojanje kose Ideje
Dok je s obzirom na ideje hair boja za brinete, to je vrlo bitno da i vi mislite o ton vaše kože, uzorak svoje kose, i dužine kose. Ako imate sajam kože, najbolja opcija je da ide u za toplije tonove i nijanse smeđe. Oni razmišljati o nosio iste boje po svim dijelovima kose može se odlučiti za svijetlo smeđe nijanse kao što su med smeđa ili bakar smeđa. Ako samo želite imati neke atraktivne naglašava, dobre boje kose ideje su zlatni ili svjetlo crvene vijesti.
Ako imate maslinovog ten, kava ili kestena boja kose su dobre alternative. Sigurno možete isprobati različite nijanse za pramenovi i Lowlights. Te isto tako trebate uzeti u obzir da je svjetlije nijanse nestati, oni ostaviti vrsta crvenih boja na kosi. Odaberite bilo koju boju kose i sjene da izgleda dobro na vas, ali i uzeti u obzir da mijenjanje boje često može učiniti znatnu štetu na svoju kosu. Da bi boja kose za održavanje sjaj, morate podnijeti zahtjev kvalitetnih proizvoda za njegu kose koji služe svrsi.
Pročitajte više na:; Izdvajamo za Brunettes, Lowlights za Brunettes, ako ste zbunjeni o tome što boja kose bi najbolje odgovaraju vašim crnka kose, uvijek možete susresti frizer koji će vam pomoći u određivanju odgovarajuće hladu. Prije bojanje vaše kose, te što je najvažnije potrebno je razumjeti rizike promjenu boja kose vrlo često.

No comments:

Post a Comment