Monday 19 March 2012

Smokey Eyes Black

Smokey oči oduvijek su bili najveći stil izjavu. Oni su najbolja ideja za dramatične i sparan oka šminka. Oni su savršeni stvar za učiniti za one scintillating noć poslove. Među svim Smokey oči boje, volim gledati crne oči smokey make up. Oni vas blagosloviti seksi izgled za umrijeti! Zapamtite Avril Lavigne? Mislim da je sport najbolji crni izgled Smokey oči među cijelo jato blještavo. Međutim, jedina stvar koja može izazvati mnogo problema za vas da biste dobili crni smokey očima, je pravi boje tehnike, koje su 'malo' teško razumjeti za amatera.
Kako to učiniti crne oči Smokey?
Ključ da se one fantastične crne oči smokey, je da se uklapale u nijansi doista besprijekorno. Pobrinite se da spoj svjetlo bazi boja s bogatijim tamne boje. Osnovna makeup alate koji su potrebni za vas učiniti crni smokey oči su - tamna maskara, crna, ugljen ili Kohl olovka za oči i razne tamne nijanse eyeliners kao tamno smeđa, crna, siva, tamno siva, svijetlo siva i sl. Provjerite da li ste koristite mat sjenilo u prahu i for kontura i strogo izbjegavati tekućine eyeliners. Ovdje su koraci za vas učiniti crni smokey očima, na svoju vlastitu. Više o Smokey oči tehnika.
Korak # 1, važno je primijeniti lijepo udžbenik za održavanje Vaših kapke oil-free. Možete koristiti Mac's premaz boje kao bazu za svoje trepavice. Sada, obris oka tamno olovka za oči. Uvjerite se da je obris gornjeg kapka je širi od donjeg jedan. Također možete primijeniti crna olovka za oči odmah iznad gornje linije trepavica, u sredini oka.
Korak # 2, Sada, pripremiti dnu kapka. Zbog toga, nanesite sivi ili svijetle boje olovka za oči i mrlja uz pomoć stan četkom ili razmazivanje četkom. Nakon što su učinili s njim, nanesite malo sjenilo ispod dno trepavica i mrlja previše. To će vam ponuditi više dramatičan izgled.
Korak # 3, a sada, primjenjuju se svijetlo sivo ili tamno bež sjenilo u prahu na gornjem kapku. Provjerite jeste li ga primijeniti sa spužvom aplikatorom, iznad nabor linije. Primijenite to za oko pola puta do obrva i pomiješati malo previše. Više o Smokey sjenilom.
Korak # 4, a sada, uzeti ugljen sjenilo ili crno sjenilo i primijeniti ga u cijelom oku uz pomoć ukazao spužva aplikator. Provjerite jeste li ga dobro pomiješati s linije olovka za oči, koji smo uz pretpostavku kao osnovne linije. Polovica zatvorite oči i primijeniti iste boje u pregibe kao dobro.
Korak # 5, to je vrijeme da se definiraju vanjske kutove oka. Umjesto toga, stvaraju horizontalni V oblika. Sjetite se da je ukazao kraju ovog V oblik će poslužiti kao prividni oblik oka. Sada se srednja mekom četkom okrugle / stan četkom i spoj sjenilo uredno i na kapke. Više o Smokey oči šminka.
Korak # 6; Ponovno primijeni konture boje sa spužvom. Što više primijeniti, tamnije nijanse će vam doći. Sada, iverak puder ispod obrva za šminku ako želite izgledati prirodno. Na kraju, pregled unutarnje konture očiju s Kohl eyeliner i maskara koristiti tamno završiti izgled crne Smokey oči.
Pročitajte više na:; Brown Smokey Eyes; Purple Smokey oči, Kako to učiniti Smokey Eyes, također možete koristiti uvijač trepavica za trepavice da se pojavi duga i gusta. Za istaknuti tvoje crne oči smokey, uvijek nositi minimalno šminke. Dakle, samo nositi snažno rumenilo i svijetlo sjajilo za usne, a vi ste spremni namamiti svaku osobu koja gleda na vas! Pa, to je bio prilično jednostavan. Zar ne? Kao oproštaja savjet, ja bih vam savjetovati da prakticiraju ove savjete za crni smokey oči dobro, prije nego što im težak za veliki događaj.

No comments:

Post a Comment