Sunday 18 March 2012

Lip Bore

Bore nastaju kao kože dobiva razrjeđivač i dobi svi će znati koliko je tanka koža dobiva. Gubitak kolagena iz stanica kože uzrokuje ih zgrčiti se, time, formiranje gadno bore. Jedan od mnogih zala bore koje na licu, uzrokujući mnoge žene su užas strašna usne bore. Lip bore se javljaju u obliku nabora oko usta, što daje vrlo star pogled na osobu, pogotovo ako su linije su duboke i brojni. Zašto toliko mnogo žena strah usne bore, jer za razliku od očiju bore, bore vam usne izgledaju daleko stariji od vaše dobi. Dakle, važno je pokušati zauzdati početka ove strašni linija koje čine mnogi svjesni. Pročitajte više na fine linije i bore.
Uzroci Lip Bore
Starenje je jedan od najznačajnijih uzroka usne bora. Usne su jako osjetljive dijelove našeg tijela, koji gube kolagen sadržaja brže od ostalih dijelova lica ili tijela. Bore se zove perioralne bore oko usta su prvi bore da se pojavi na licu. Gornja usna bore se uglavnom vidi u ljudima koji ne česte navoja i gornje usne depilacije. Threading i waxing povlači koža labava, a time čime se popeti na usni nabori. Neki drugi čimbenici koji pridonose stvaranju bora su pušenje, izloženost previše sunca, pa čak i genetika. Neki čak kažu da osobe koje piju izravno iz boca, nabirati usne i usta često, a time dovode do stvaranje bora na razdoblje od vrijeme. Pročitajte više na bore oko usta.
Kako da biste dobili osloboditi od Bore Lip
Estetska trgovinama i izlazima su poplavljene sve vrste protiv starenja i protiv bora proizvodi za njegu kože i topikalna primjena s ciljem da se uspori starenje i boranje proces. Punila injekcija, botox injekcije, usne resurfacing tehnike, itd. su na raspolaganju za liječenje usne bore. Međutim, svi ovi tretmani mogu dokazati da se skupe na jednom džepu. Stoga, neka nam se pogled na neke prirodne načine kako bi se smanjila pojavu bora na licu i smanjiti njihove vidljivosti. Pročitajte više na bore oko usana.
Pijte puno vode, hidratantna sebe je ključ kako bi se spriječilo usne bore iz nastajanju na lice. U stvari, ovo je najbolji usne bore liječenja na raspolaganju, jer to daje ploda, bez ikakve nuspojave! Piti oko 8 čaša vode svaki dan. Osim feding usne bore, vaše cjelokupno zdravlje tijela također će se poboljšati kako vrijeme napreduje. Mi često podcjenjuju učinkovitost i snagu prirodnih resursa oko nas. Pročitajte više o home lijekova za bore.
Prestanite pušiti; Lip bore od pušenja može se izbjeći odvikavanje od pušenja. Pušenje ima mnoštvo nuspojava, što je razlog zašto, ako prestanete pušiti više vaših problema će se smanjiti. Razmislite o tome. Ti bi mogao izbjeći sve one ružne usne bore rekavši da nema pušenja! To je izbor imate kako bi za sebe.
Koristite Lip balzama ili gelovi, Suhoća rezultate u shriveling od ćelija oko usana, nanoseći im da bora. Imajući usne vlažne i hidrat je važno kako bi spriječio ih od isušivanja i bora. Dakle, treba dobiti balzam za usne ili usne gel i primijeniti ga svakodnevno, čak i prije nego što odete u krevet. To čuva vaše usne hidratizirana i hydrated.
Izbjegavajte Upper Lip waxing; Od gornje usne navoja ili depilacije povlači kožu gornje usnice puno, česti navoja će doprinositi to usna bore. Kako bi to izbjegli, to je bolje imati stalni tretman za uklanjanje dlaka učinio (laserski tretman), tako da je jedan gornje usne koža neće biti rastegnut i izvukao svaki sada i onda. To će smanjiti pojavu bora usne. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od bora, naravno.
Redovita Piling; Svi znamo kako mrtve stanice trebaju biti izbrisani s kože povremeno. Isto vrijedi i za usne, kao dobro. Usne moraju biti očišćene od njihovih mrtvih stanica svaka dva tjedna. Piling će otkriti meke, prekrasne kože ispod i da će držati ih vlažnom i hydrated. To ljuštiti usne uzeti malo maslinovog ulja u zdjelu i dodati malo šećera na njega. Dodajte dovoljno u obliku paste i lagano utrljati ovu zalijepiti na usne s ručnik kružnim pokretima. Onda polako isprati paste sa mlake vode i nanesite balzam za usne.
Pročitajte više na:; bez nabora, njegu kože, lica Vježbe za Bore; Kako smanjiti Bore, uzimajući osloboditi od usne bore nakon što su urezani svoj put u kožu je teško, tako da je bolje početi poduzimati mjere predostrožnosti dok si mlad. Pijte puno vode, jesti zdravu hranu i zadržati svoje usne hydrated. Pantera predostrožnosti je bolje nego liječiti!

No comments:

Post a Comment