Sunday 4 March 2012

Kada Promjena ulja u mjenjaču

Svaki put mi lice neki problem s prijenosnog sustava naših automobila, mi ga tegliti na mehaničar i ljuska veliki dio našeg teško zarađen novac. Međutim, mnogi od nas naučiti iz naše greške, i dalje ponoviti istu stvar, dok smo suočeni sličan problem opet. 'Pogreška' da smo se odnosi na tu je neuspjeh za pokretanje pravovremene promjene prijenos tekućine, jedna od najjednostavnijih, ali zanemaren aspekt odgovarajuće održavanje automobila. Nedostatak znanja o tome kada za promjenu prijenosa tekućina i njegove važnosti za pravilno funkcioniranje automobila može dovesti do ponovnog prijenosa problema, eventualno ostavljajući vaš automobil beskoristan.
Zašto je potrebno mijenjati mjenjaču?
Prijenos tekućina promjena treba biti jedan od prioriteta za vas, ako namjeravate da bi vas automobil u dobrom stanju. Uglavnom, za prijenos tekućina djeluje kao mazivo u automobil, motor. Ona podmazuje sve pokretne dijelove motora, čime se osigurava da nema trošenja i habanja na tim dijelovima. U slučaju vozila s automatskim mjenjačem, automatski prijenos tekućina parovima kao rezno ulje, kako bi se osiguralo da komponente motora ne dobiti prevruć. Prijenos tekućine također pomaže u održavanju različitih dijelova motora bez korozije. Sa tako mnogo usluge kao njezin kredit, nedostatak prijenos tekućine, ili koristiti loše prijenos tekućina u automobilu, zasigurno utječe dijelova vozila na koje se nabavljati hranu, i na kraju odraziti na performanse automobila. Stoga je potrebno pokrenuti pravovremene promjene prijenos tekućine, kako bi bili sigurni da su svi problemi prijenos čuva u uvali.
Kada Promjena ulja u mjenjaču i filter?
U idealnom slučaju trebali biste se odlučiti za prijenos tekućina promjenu u dva slučaja - prvi, prema preporuci proizvođača, i drugi, kada postojeći prijenos tekućina u automobilu postaje neprikladno za uporabu. Iako je nakon preporuke proizvođača je idealan, isto tako morate shvatiti da je ova preporuka se temelji na nizu studija, i vaše korištenje automobila svibanj ili svibanj ne stane u ovu studiju. Na kraju dana, to je mudrije da provjerite prijenos tekućina u vašem automobilu barem jednom mjesečno.
Prema Miles prekrivene; Mnogo puta ljudi imaju tendenciju da se zbunjeni kao da nakon koliko milja promijeniti prijenos tekućine. U većini slučajeva odgovor na ovo pitanje dat je u automobilu korisnički priručnik sama. Prijenos tekućina interval zamjene na temelju kilometraže može bilo gdje rasponu između 24,000-36,000 milja, ovisno o modelu koji koristite. Isti za teška teretna vozila će biti čak i manje, ponekad što manje 15.000 milja, ili jednom u godini, ili što sve dolazi prvi. Pročitajte više o tome koliko često promijeniti prijenos tekućine.
Ako Postojeći mjenjaču postalo neprikladno; Provjera prijenos tekućina uopće nije dosadan zadatak, u stvari, to traje samo nekoliko minuta da ga izvršiti. Možete pratiti prijenos tekućina umetanjem stick u sustav provjerite za bilo kakve simptome loše prijenos tekućine. U većini slučajeva, simptomi uključuju promjene u boji ili miris tekućine. S vremenom prijenos tekućina počinje degradirati, a njegova boja se mijenja od crvene ili zelene do crne ili smeđe. Također počinje davanje vanjska izgorio miris, zbog pretjeranog trošenja i habanja. Pročitajte više o tome kako provjeriti prijenos tekućine.
U trenutku shvatite da je vaš automobil treba promjenu tekućine, bez obzira da li je prema preporuci proizvođača ili zbog nesposoban za prijenos tekućine u sustavu, promptno bi trebao ići za isti. Loš prijenos tekućina sadrži neke ostatke izlizan dijelove motora, što je dodatno koči komponenti motora, i stoga bi trebao biti uklonjen u najranijoj. Općenito, to je učinio u procesu prijenosa flush.
Više informacija o prijenos tekućina promjena:; Ocijedite mjenjaču; Kako to Chanel mjenjaču; mjenjaču Promjena troškova, a to je neke kratke informacije o tome kada promijenite prijenos tekućine. Vremena na vrijeme mijenja prijenosne tekućine u automobilu je jedan od osnovnih uvjeta za održavanje automobila. A, ako nije pokrenut najranije, to može dovesti do velikih problema s automobilom, koji se može napraviti velika rupa u vaš džep.

No comments:

Post a Comment