Wednesday 14 March 2012

Septičkih jama: Kako oni rade

Septičkih sustava najčešće su radile u ruralnim područjima kao sredstvo za pročišćavanje kanalizacijskih otpadnih i kućanskih otpada. Oni su postavljene od strane lokalne samouprave ili nevladine organizacije s ciljem kako bi čist i zdrav okoliš. Obično velikih sustava su konfigurirani sa biofiltera i pročišćavanje otpadnih voda za učinkovito razgradnje otpada. U gradovima i naseljima, pojedine kuće također održati mali septičkih sustava u blizini svoje kuće.
Septička jama je primarni element bilo kojeg septičke sustava, u pratnji druge dijelove kao što su pumpe, filtrirati i alarm. To je mjesto gdje razgradnje otpada odvijaju mikrobima, što je rezultiralo bogata hranjivim tvarima kanalizacija proizvoda. Međutim, određeni uvjeti su ključni kako bi se učinkovito raditi. Ako planirate instalirati ili već imaju jednu kod kuće, razumijevanje osnove septičkih jama, kako oni rade, sigurno će vam pomoći u održavanju sustava ispravno.
Septičke jame: Opis
Da bi saznali kako septičkih sustava rada, Let's pogledajte o najvažnija komponenta, septička jama. To je u osnovi čelika ili betonski rezervoar ima poklopac, smještena ispod tla. Veličina septičke jame može biti u rasponu od 1,000-4,000 litara, ovisno o broju ljudi koji koriste sustav. Sastoji se ulaznog cijev koja nosi otpadnih voda u spremnik i cijev za odvod utičnicu (oko 10 cm promjera). Ulazni dio povezan s kanalizacijskim cijevima, uključujući i WC, umivaonik i kadu, a izlaz je pričvršćena na razvodnu kutiju za ispuštanje otpadnih voda za odvod tekućina polja. Znati više o septičke jame pokriva.
Septičkih jama: Kako oni rade
Pojam 'septička' sama označava funkciju ovaj komponente. To je stanje stvaraju anaerobne bakterije unutar spremnika. Bilo da ste u potrazi za 'kako se septičkih sustava rada' ili 'kako betonske septičke rad', glavni princip ostaje isti, odnosno anaerobne digestije. At present, septička jama je dizajniran s dijeljenjem zid koji ga dijeli u dvije komore, koje povezuju otvore u sredini visine. U pravilno funkcioniranje septička jama, postoje tri sloja - šljam, tekućine (vode) i mulja sloj.
Kao i kanalizacija ulazi u prvi komore spremnika, ništa što je lakši od vode pluta na vrhu, formirajući bagra sloj, dok čestice teže riješiti na dnu. Deponovanih sedimenata je digested by anaerobnih bakterija, od kojih ireducibilne krutine ostati u bazi, poznat kao sloj mulja. Između gornje i donje slojeve, leži tijelo vode vode koja sadrži bakterije i hranjivih tvari (dušik, fosfor). Kada uđe novi kanalizacijski ulazne cijevi, obogaćenom hranjivim voda je preusmjerena u odvod polja. Plinovi objavio bakterijske razgradnje su protjerani iz spremnika preko oduška cijevi. Za velike operacije, više od dvije septičkih jama su instalirani.
Govoreći o održavanje septičkih jama, svaki homeowner ili organizacija je odgovorna za redovno uklanjanje ne-biorazgradivi, čvrsto ostaje naselili na dnu i sa strane jedinice. Inače, kao neprobavljene depoziti uvelike smanjiti učinkovitost sustava. Također, uvijek postoji mogućnost septička jama problema, pri čemu čvrstih čestica istjecati i zaraziti već tretirana tekućim ispustima. Još jedna važna korisnik savjet je da se izbjegne odlaganja štetnih kemikalija, ulja, masti, plastike, itd. u septičke jame.
Vi svibanj preferirati to znati više o:, septička jama i septička problemi u sustavu; septička jama Njega i održavanje septičkih sustava, septička jama, troškovi, a to je pregled o osnovama septičkih jama, kako oni rade i održavanje savjete. Može se imati na umu da ne treba biti posađeno drveće u blizini septičke jame. To je zato snažan i dubok korijen sustava prodire u tlo može uzrokovati pukotine do spremnika, što pak rezultate u curi otpada i neefikasan rad sustava. Ako slijedite točne upute za njegu predložen od strane stručnjaka, septičke jame će učinkovito funkcionirati za nekoliko godina ili čak doživotno.

No comments:

Post a Comment