Sunday 25 March 2012

Niskog pritiska ulja u praznom hodu

Mjeraču ulja u svom automobilu pritisak će vas upozoriti ako je stanje niskog pritiska ulja nastaje, a to je jasan pokazatelj da morate učiniti nešto da bi se razina ulja vratiti u normalu u najkraćem mogućem roku. Mjeraču ulja mogu biti vrlo uznemirujuće s vremena na vrijeme, posebno za ljude koji primijetiti nizak tlak ulja u praznom hodu, a automobil mogao suočiti neke ozbiljne probleme u slučaju da situacija nije gledao u odmah.
Ljudi koji poznaju svoje automobile će jamčiti za činjenicu da je opće zdravstveno stanje svojih automobila može utvrditi, ocijenjujući promjene pritiska ulja. Jedini način da znate da ste se bave s niskim tlakom ulja u praznom hodu je napomenuti tlak ulja kada ste sigurni da vaše vozilo je potpuno zdrav, a onda djeluje na odgovarajući način, kada primijetite da su razine na niskim pritiskom ulja pokazatelj su pao.
Niskog pritiska ulja uzroka; Postoji mnogo razloga zašto se vozilo može prikazati nizak pritisak ulja u praznom hodu. Svaki od tih razloga dovesti do određenih auto dijelova koji se moraju istražiti, a zatim djelovao po, kako bi se zdravlje vozila natrag na odgovarajućoj razini. Najčešći razlog za nizak pritisak ulja u automobilu je očito razina ulja niska. Trebate na vrh gore ulje u vozilu da se tlak i razina natrag gore, a ako to ne učini vaš automobil mogao pretrpjeti neke ozbiljne štete. Ako je nizak pritisak ulja se događa zbog niske razine ulja ili razrijeđena ili izlizan ulje, trebate na vrh gore ulje odmah. Primijetit ćete ovaj pad pritiska ulja kada je vozilo u stanju mirovanja ili kada se primjenjuju oštre kočnice dok čineći skretanje.
Drugi potencijalni razlog za nizak pritisak ulja na start up ili u praznom hodu može biti pretjerano visoke temperature u ulju. To se može dogoditi kada se vuče teški prikolica sa svojim vozilom, ili se vozite na stalne visoke brzine u izuzetno vruće temperature. Ulje će, naravno, zagrijati intenzivnije, a to bi moglo imati negativan učinak na pritisak ulja. Oštećene ili istrošene ležajevi motora također mogu imati negativan učinak na tlak ulja u vozilu, a to se može utvrditi ako čujete stalno kucanje pod hauba vašeg automobila tijekom vožnje. Jaka kucanje znači glavni ležajevi istrošeni, a lakši kucanje znači da su ležajevi klipnjača pogođeni. Pročitajte više o automobilu problema.
Nadalje, istrošene pumpa ulja također mogu biti uzrok niskog pritiska ulja u praznom hodu. Pumpa igra odlučujuću ulogu u prijenosu ulja, i sve greške u pumpi može imati loš utjecaj na razinu pritiska ulja. Šteta može biti mali ili mala, ili vrlo velik što može uzrokovati cijeli pumpa za ulje prestaju raditi. Ponekad utikači radilica može pasti iz svoje mjesto, te u ulje odlomci da proizvođač bušenih u motoru. To će znatno sniziti razine tlaka ulja.
Ponekad mjerač ulja sama tlak može biti u krivu. Ako ustanovite da je mjerač pokazuje nizak pritisak ulja nakon promjene ulja, kao i, tada možete biti sigurni da nešto nije u redu s čitateljima pritiska ulja sama. Zamjena ulja pritisak slanje jedinica će riješiti problem za vas u ovom slučaju. Većina mehanika Također preporučujemo da koristite teža ulja u vašem vozilu, kako bi se spriječilo oko teče lako, a time i održavanje ispravne tlak ulja češće nego ne. Niski tlak ulja u vozilima može ozbiljno ugroziti njihov pokret i može negativno utjecati na opći rad sustava.
Također pogledajte sljedeće:, popravak automobila, motora curenje ulja, pumpa za ulje zamjenski trošak, niskog pritiska ulja u praznom hodu nije nešto što bi trebao biti uzeti olako, i ako ste zaista zabrinuti za dobrobit vašeg vozila što će učiniti sve što mogu osigurati da se taj problem ne izaći iz ruke. Nositi se s njom čim što možete kako bi zaštitili vaš automobil od neke ozbiljne štete.

No comments:

Post a Comment