Thursday 8 March 2012

Uzimajući preko Break Up

Kada blizak odnos dolazi na kraju, tu je vrsta težine u srcu što je zaista teško opisati. On čini da se osjećate da je to kraj svijeta. U ovoj fazi, mješavinu negativne emocije poput ljutnje, tuge, zbunjenosti, i ljubomora započeti uzimanje kontrole nad svojim životom. Ovo je iznimno emocionalno bolna faza u kojoj ste očajnički tražiti neki reljef, ali vi to ne dobijete. Dobivanje više razbiti je važna za dobrobit obje svoje emocionalne, kao i fizičko blagostanje.
Koraci za uzimajući preko Break Up
Postoje različite faze uzimajući preko razbiti koje treba rukovati vrlo pažljivo ili što drugo što može razviti kliničku depresiju. Ovdje su korak-po-korak upute koje će pomoći u prevladavanju preponama svake faze:
Faza # 1: Ova faza je zaista vrlo tvrd kao što ste dobili u lice sirove emocije. Vi svibanj osjećati kao plakati s vremena na vrijeme. Nemojte se suzdržavati i čekati da neka suze teku niz i osjetit ćete malo bolje. Sada, vi apsolutno su preplavljeni tugom i tako da ne bi trebao biti oštra na sebe. Ne potisak na sebe nešto što vam se ne osjećate kao radi. Ne očekujte previše od sebe.
Faza # 2: Ovo je vrijeme kada ste prihvatili činjenicu da je sve više. Imati strpljenja i dati sebi vremena vam je potrebno da se oporavi. To bi mogao biti par tjedana ili par mjeseci. Postavite vremensko razdoblje za koje želite dobiti više svoje osjećaje i posao u skladu s tim. Možete razgovarati s nekim, prijatelja ili starijeg člana vaše obitelji, kojima možete vjerovati i koji mogu suosjećati s tobom. Ova vrsta dijeljenje osjećaja može vam pomoći da biste dobili osloboditi od težine u svom srcu.
Faza # 3: Sada, Došlo je vrijeme kad morate izbrisati sve uspomene prošlosti. Za to morate dobiti osloboditi od svih onih stvari koje vam mogu podsjetiti na vaše prošlosti odnos. To uključuje pisma, fotografije, darove, odjeću, pa čak i neke pjesme iz vaše glazbene knjižnice. Brisanje njegov ili njezin broj iz svog mobitela. To je potrebno da se razrezati sve veze sa zajedničkih prijatelja. To mora biti učinjeno, jer bi u suprotnom moglo doći licem u lice sa svojim bivšim dečkom ili bivšu djevojku, a ona će vas povrijediti sve više ponovno. Svi ovi poslovi nisu tako lako za napraviti, ali to bi trebalo biti učinjeno jer će osigurati brži oporavak od tuge.
Faza # 4: odnos break up može loše trag Vaše povjerenje, a vi svibanj izgubiti nadu da su stvari koje će biti normalno nakon nekog vremena. Neki ljudi čak i sami krivi za nesretni događaj. U takvom scenariju, koji borave u pozitivnom okvir uma je vrlo važno. Ne možete si priuštiti da zaboravim tvoj dobre osobine. Da biste dobili preko takve negativne osjećaje, možete pribilježiti sve uznemirujuće misli na komad papira i napisati nekoliko pozitivnih riječi uz svaku od njih. Pročitajte ovaj rad opet i opet, ili kada su u zamišljen raspoloženje. Vidjet ćete da su te negativna razmišljanja otišao iz vašeg uma.
Faza # 5: Ne možete se žaliti cijeli svoj život za razbijanje s nekim. Morat ćete se pomaknuti u životu i početi iznova. Inače, to će utjecati na vaše prijateljstvo, vaše karijere i mnoge druge stvari. Tako su napori da se normalizirati stvari oko vas. Držite se zauzet s raznim aktivnostima koje vas ljubav učiniti. Uhvatiti se s nekim starim prijateljima, ići za film, pridružite teretanu, isprobajte neki novi hobi ili napraviti neki rad u zajednici. Tako možete preusmjeriti fokus od svih onih misli koje drže radi rundi u glavu. To možete učiniti meditaciju na kraju dana za opuštanje uma i pomaže u procesu ozdravljenja previše.
Pročitajte više srodnih članaka na:; Kako da te prebolim Break Up, rukovanje Break Up, Savjeti za uzimajući preko Break Up, dok ste uzimajući preko razbiti, to je potrebno da vas odvesti vrlo dobru brigu o vašem zdravlju . To je vrlo stresno stanje, a time i vaše tijelo zahtijeva dobru, zdravu hranu i dovoljnu količinu odmora. Da li neke vježbe koje redovito pomaže u održavanju razine stresa u provjeru. On također može dovesti do značajnog poboljšanja u vaše samopoštovanje.

No comments:

Post a Comment