Monday 19 March 2012

Tropska vjenčanica

Da li zamisliti vas dvoje okružen zalazak sunca, poput rike valova oceana, quackings od galebova, glatka pijesak, ležerno breezes i samo nekoliko dragi oni, svaki put kada mislite o vaše vjenčanje? Ako da, onda dopustite mi da vam kažem da tropska vjenčanje je sve što vaše srce želi za.
Tropska vjenčanja su u modi ovih dana. Svaki uskoro-to-biti bračni par želi preskočiti onih tradicionalnih vjenčanja s dugom popisu gostiju i svi oni formalno vjenčanje u crkvi rituale. Tropska bijeg destinacija je uvijek najbolji izbor za privatni i romantično vjenčanje događaj. Nakon što su učinili u pronalasku savršenog tropske ili plaže vjenčanje lokacija, najvažnija stvar je da se popraviti najbolji tropske vjenčanica za oba mladenka i mladoženja.
Tropska vjenčanica
Budući da nije formalno vjenčanje sigurno ćete trebati očetkati svoje znanje o vjenčanica malo. Plaža vjenčanje je stvarno casual afera, sa samo nekoliko bliskih ljudi prate vas dva. Dakle, važno je izbjeći redovitim vjenčanica za muškarce i žene. Za što je više casual i udoban, izbjegavajte vjenčanje velovi i idi za neke trendi kosu. Također je važno zamijeniti visoku petu formalno vjenčanje cipele s ravnim potpeticama obuće ili bose noge (ako je moguće)! Više o casual vjenčanica.
Casual Tropska vjenčanica za Bride; Nošenje teškog vjenčanicu sa staze i elegantna bijela satenska pumpe može biti apsolutna noćna mora s pijeskom i morem vjetar. Možete ići na duge tradicionalne vjenčanice, ali bi bili sigurni da nisu previše teške. Ako želite, možete pokušati svijetle boje frocks dužine koljena i podudaranje delikatna kape! Uz tradicionalne bijele boje također možete ići za boje kao što su svjetlo ružičaste, svjetlo žute, svjetlo narančaste i smeđe. Bijela tropska vjenčanica graniči sa svjetlije nijanse gore navedenih boja, uz lijepo pribor kao što su odgovarajući egzotično tropsko cvijeće i vjenčanje biser svadbeni nakit je lijepa ideja. Ako ste to podebljano, onda možete nositi šarenu majicu sa sarong.
Casual Tropska vjenčanica za Mladoženja, baš kao i nevjeste, mladoženja bi također trebali odlučiti za casual plaže vjenčanje odjeće, umjesto da briljantne smoking i luk kravatu. To je sve o bitak kao što je više moguće neformalan i za koje nosite komotnu bijele platnene košulje i odgovarajući drawstring hlače. Također možete nositi tradicijskog ruha vjenčanje, ali pazite da izostavite luk i jedan / dva vrhunska tipke na vašoj majici! Nošenje svjetlije nijanse plave i bež sa bijelim hlačama je također vrlo atraktivan način projektiranja tropske vjenčanica za muškarce. Također možete pokušati kubanske guayabera ili havajski bold tiskani majicu s bijelim hlačicama koljeno duljine! Svjetlo srebra narukvice i lanci mogu biti idealan za krase ovo odijelo.
Pročitajte više na:; Plaža vjenčanica za goste, Savjeti za plaže vjenčanje Odjeća, Odjeća za Vjenčanje plaže vjenčanje; Tropska Vjenčanje favorizira, nakon što su naselili na savršeno netradicionalnih vjenčanice po Vašem izboru, a zatim pronaći vrlo je lako. Potražite takve haljine u casual odjeće trgovinama i drugim trgovinama odjela, nego potrazi za njima u formalnom vjenčanica butici. Oni ne cijene vas sreća i da će to biti lako za vas pronaći plus size haljina vjenčanja, kao dobro. Sve što trebate učiniti je platiti najmanje pozornost na detalje i koncentrirati se na potrazi za većinu neformalnih i udobna odjeća za vaš poseban dan. Više o neformalnom vjenčanica.
Pa, to je sve o tropskim vjenčanica. Pokušajte da izgledaju prirodno s najmanje iznos od šminke. Zapamtite, ključ je držati ga bez napora, ali trendi u isto vrijeme. Na taj način možete pronaći sebe živi svoj san o bajku vjenčanje s ljubavi svog života! Srecno.

No comments:

Post a Comment