Saturday 3 March 2012

Lažni jezik prstenova

Vaš prijatelj pravedan je dobio njezin jezik proboli, stvarno svidjelo, ali mislio na dobivanje vašeg jezika probode plaši vas. Za ljude koji bi volio da krasiti jezik prstenove, ali to ne učini iz straha za jezik piercing, prstenje lažni jezik može biti samo pravi izbor. Siguran sam da neka pitanja možda već biti vreba u vašem umu? Da li lažni jezik prstenove posao?
Lažni jezik prstenovi je postao popularan hir i tinejdžeri vole nositi jezik prstenove. Proizvođači su došli do inovativne ideje i dizajna, kao rezultat, kao prstenovi su postale sve popularnije među mladima gužve. Postoji jedan aspekt morate uzeti u obzir, morate nositi lažni jezik prsten zrelo. Ako ste neoprezni s njom, možda kraj gore uzrokujući štetu sebe. Pročitajte više na lažni jezik piercing.
Kako Lažni Tongue prstenovi rad
Neki od lažne jezik prstenove koristiti mehanizam usisavanje. Vi samo trebate da stavite lažne jezik loptu između zuba i pritisnite jezik do njega. Kada sisati na lažni jezik loptu, to samo lijepi jezik. Neki lažni jezik prstenove korištenje magneta. Magneti spriječiti komad nakita od pada off i da daje dojam pravog jezik piercing. Proizvođači svakako morati uzeti strah faktor u obzir prilikom projektiranja ove vrste nakita. Oni su ciljane tinejdžera koji bi volio nositi prstenje jezik koji želite dodati na svoj stil kvocijent, ali odoljeti iskušenju zbog straha od dobivanja njihove jezik zapravo proboli i boje lov jezik piercing infekcije.
Sa jezika lažni prsten, ne morate brinuti o tim aspektima. Pitate se gdje kupiti lažne jezik prstenove? Pa, trebate samo otići na kostim stranke trgovinama ili plastična vrećica i dobiti držite ovog tijela lažni nakit. Također se može kupiti on-line s nakit stranice.
Lažni jezik prsten dizajni
Sada možete mahati prsten jezik i svjež izgled, bez da moraju ići kroz probleme povezane sa stvarnim jezikom piercing. Lažni jezici prstenovi dolaze u sve vrste dizajna. Proizvođači lažnih jezika nakit su se s nekoliko boja za snabdjevanje hranom za sve ukuse. Ti bi mogao kupiti UV lažni mramor, ispitivač ili Star Gazer jezik prstenove u raznim bojama. Također imate mogućnost kupnje prugastog ili obojene plažu loptice. Možete također probati egzotična koosh loptu lažni prstenje jezik. Neki od tih jezika prstenje i sjaj u mraku. Dakle, možete stvoriti iluziju jezik piercing s tim lažnim prstena. Većina lažni jezik prstenovi su perivi i mogu se nositi više puta. Pročitajte više na tijelo nakit - body piercing i ne piercing nakit.
Lažni Tongue piercing
U slučaju da ste se odlučili kupiti i isprobati lažni jezik prsten, morate držati na umu nekoliko stvari. Trebate biti oprezni o pozicioniranje jezik prsten. Morate se pitate gdje se to mjesto, tako da izgleda stvarno. Najbolje mjesto će biti između vrha i srednji dio jezika. Stavljajući vrlo blizu vrhu jezika mogu imati štetni učinak na zube kao prsten može trljaju zube. Ako se nalazi na leđima, to možda neće dati željeni izgled. Također morate biti oprezni prilikom odabira prstena. Trgovine nude sve vrste lažnih jezik prstenove. Neki bi mogli biti stick-o vrsti, neke bi mogle biti one pomoću magneta. Morate osigurati da ste pročitali upute ispravno. To je izuzetno važno da ne jedete s prstenom na. Prstena koji se koriste magneti mogu izazvati ozbiljnu štetu ako se proguta. Morate ih skinu dok spava previše.
Pročitajte više na:; Tongue piercing Care, Tongue piercing - Boli li, Nadamo se da ćete naći informacije o lažnim jezik prstenove zanimljiv. Iako lažni jezik prstenovi mogu izgledati vrlo cool, ali one moraju biti obrađene s pažnjom. Vrlo mlada djeca se ne smije pokušati nosi takvo prstenje. Morate ga maknuti dok kupanje, spavanje, jelo i plivanje. Gutanje može uzrokovati ozbiljne probleme, tako da provjerite da li poduzeti sve mjere opreza i ne dajte ovom elegantnom komad nakita stvaraju nevolje.

No comments:

Post a Comment