Tuesday 6 March 2012

Kratki Vjenčanje velove

Dobro dizajnirane vjenčanje veo daje konačan izgled na vjenčanicu. U stvari mnogi ljudi vjeruju da je svadbena haljina je nepotpun bez vjenčanje veo. Vjenčanje vela je značajan svadba pribor koji nadopunjuje cijelu svadben ruho. Iako je vjenčanje veo dolaze u različitim stilovima i dužina, danas kratke vjenčanje velovi su vrlo popularna i Preferiraju se mnogi nevjeste. Glavna prednost kratkih vjenčanje veo je da, oni se mogu nositi cijelu noć i dobro se uklapa za manje formalni izgled. Isto tako, budući da dolaze u različitim stilovima poput jedne ili dvije razine, ljeskanje šljokice, vintage-style čipke, itd. nevjesta može imati više mogućnosti pri odabiru velom nadopuniti vjenčanicu i dati joj najljepši i elegantan izgled. Stoga, provjerite u nastavku daje različite stilove i duljine vjenčanje velovima.
Kratki Vjenčanje velove
Visor ili Cage velovi: Visor ili kavez veo su najkraći vjenčanje velove koji su vrlo popularni u 1950-ih, a sada su ponovno u trendu. Za razliku od tradicionalnih dugo, teče vjenčanje velovi, velovi ti sjediti desno na licu i izrađeni su od tila ili organze. Ove velova ne okrenuti leđa preko glave i samo pokriti oči i obraze.
Ramena velovi: ramena velovi odgovaraju gotovo sve vjenčanice i dati nevjesta najljepših i moderan izgled. Ove velovi su duže od kaveza veo, imaju i sprijeda i straga i izgledaju najbolje s vjenčanicu, da je bez puno detalja, ili raditi oko ramena.
Laktovi Duljina velovi: Ako želite imati vjenčanje veo koji je malo dugo, ali još uvijek kratak, a zatim lakta duljine velovi su savršeni za vas. Ove veo oko 30 cm duge, imaju i prednji i stražnji i sići do sredine leđa i struka području. Elbow dužina vjenčanje velovi su najpopularniji jer oni izgledaju odlično čak i kada se nosi uz jednostavnu vjenčanicu nemaju puno posla ili detalja.
Vrh prsta veo: Kao što ime kaže, ovi su velovi dokle god mladenke prstima i može se nositi s bilo kojim vjenčanicu. Za razliku od kavez velovi, velovi prsta imaju i sprijeda i straga, stoga oni mogu biti zrcaljeno natrag preko glave. Ove velovi raditi najbolje za nevjeste koje žele kratka, ali malo duže veo za vjenčanje haljinu. Saznajte više o svadbeni veo uzoraka.
Upućivanje Kratki Vjenčanje Veil
Ako ste planirate low budget vjenčanje i ne želite potrošiti puno novca na vaše vjenčanje haljina, možete pokušati izradu vlastite vjenčanice ili barem vaše vjenčanje veo u slučaju da nemate puno vremena. Upućivanje Vaše vjenčanje veo sve od sebe ne samo da će smanjiti svoje troškove vjenčanja, ali će također dodati osobni dodir na njega. I nikad ne znaš, tvoj veo može ispasti da se apsolutno zapanjujući od većine jeftini vjenčanje kratak veo dostupni u mnogim trgovinama svadben. Dakle, bez puno odgađanja, ovdje su neke jednostavne upute o tome kako napraviti kratki veo vjenčanje kod kuće. , Ovisno o željenu duljinu Vašeg vjenčanja vela i boja vaših haljina, odaberite tila koji odgovara savršeno sa svojim vjenčanicom. ; Presavijte tila u poluvremenu i na jedan kratki presavijeni rub, pomoću škara izrezati dva presavijeni sloj tila na sirovo trgu uglu u zaobljeni rub. Odvijati til i lagano ga željeza. ; Držite druge kratke strane tila. Sada, duž cijele kratak rub vela, bi dugo uboda. Sada čvrsto povući ove šavova i osigurati, vezati čvor na konac. ; Pričvrstite rub tijara ili kosu češljem koristite tkanina ljepilo i nakon što se osuši šivati ​​šljokice, perle ili rhinestones na til, ako to želite. Saznajte više o svadben kosu. , Pa, to je sve o vjenčanju kratak velovima. S druge pripreme za vjenčanje bi bili sigurni da ne propustite vaše vjenčanje veo i pokupiti nešto što nadopunjuje vaše vjenčanje haljina i naglašava frizuru da vam najsavršeniji izgled.

No comments:

Post a Comment