Thursday 8 March 2012

Kako učiniti Pedikura kod kuće

Spomenuti neke od opuštajuće sjednice, a vi stvarno ne možete ignorirati manikura i pedikura. Sve žene žele da se vijoriti divan ruku i nogu, s dobro njegovan, lijepo oslikane nokte. Doista, brigu za nokte, ruke i stopala je kao obvezni kozmetički savjet za žene širom svijeta. Nemojte se daleko od profesionalne tretmane manikure i pedikure, možete dobiti iste rezultate s jednostavnim smjernicama i malo iskustva. Saznajte kako napraviti pedikuru kod kuće i ne morate trčati u salon svaki put kada mislite o njegu stopala i nokte na nogama.
Kako učiniti Pedikura kod kuće?
Indulging pedikuru kod kuće uopće nije teško. Ono što trebate je jednostavna pomagala i stopala maženja upute. Upuštati se u redovitim at-home pedikura sjednice i cijeniti svoje noge bez troška ništa. Ako ste potpuno svjesni ne o njegu stopala savjete, možete dobiti svoj prvi pedikura sjednici obavlja stručna. Uzeti na znanje roba i korake pedikura. Pogledajte korak po korak smjernice za savršenu pedikuru kod kuće:
Nabavite Pedikura pribor; Skupi materijal potreban za vaše pedikura sjednica - široka kanta, topla voda, Epsom soli i čistim ručnicima. Sol djeluje kao dezinficijens, pomaže u sprečavanju infekcije i ubrzati zacjeljivanje ozljeda kože (ako postoji). Napunite vode u kantu i dodati Epsom soli. Osim ove osnovne zahtjeve, možete koristiti aromatičnih eteričnih ulja da se osjećaju spa učinak u vašoj sobi. Zatim, stavite stolicu pokraj kanta.
Uklonite post poljski, nakon što su spremni s pedikura opskrbljuju, doći sami sa sjedištem u opuštajućoj stolica. Prvi korak za at-home pedikura je da biste dobili osloboditi od starog nokte. Mi obično koristite pamučne loptice umočen u aceton za tu svrhu. Ovaj put probati koristeći pamuk bend s acetonom, a vi ne morate uzeti još jedan korak za uklanjanje tragova pamuka. Koncentrirajte se na uglovima toenails dati čist izgled.
Trim i oblik nokti; Od toenails su debeli i tvrd, razmislite o korištenju kvalitete za nokte kako bi ih izrezati. Time će se izbjeći lom i grube rubove. Kao što je po Vašem izboru, možete ih trim kratke ili duge nokte na nogama održavati. To je najbolje rezati ravno preko i ostaviti dužini od oko 1 / 8 inča, ne više od toga. Drugim riječima, ne čine nokti produžiti od vrha prstiju, kojima bi se smanjila nepotrebna oštećenja. Datoteka za toenails zagladimo rubova. Znati više o njezi noktiju.
Noge Grooming Savjeti; Fold ručnikom i stavite ga na dnu spremnika. Ovo će vam dati opuštajući učinak na nogama, dok ispijanje noge. Namočite noge u vodi za najmanje 5 minuta. Uklonite jednom nogom na vrijeme za rad na kožicu. U slučaju da vaš kožicu su suhe i grube, staviti kapi maslinovog ulja ili zanoktica losion nad njima za oko 5 minuta. Ako je potrebno, potisnuti kožicu te ih trim.
Masiranje stopala i tabana; Ne zanemari potplati, možete koristiti stopala datoteke ili plavac za uklanjanje mrtve kože sa peta, stopala i izvan prstiju. Primijenite svoje omiljene losion za noge i stopala s masiranjem akciju. Zatim, koristite posljednji trag pamuk umočen u aceton benda da biste dobili osloboditi od losiona i ulja iz nokte na nogama. Pat noge suhe s čistim ručnikom. Nanesite poljski svoje omiljene hladu i čekati dok se osuši potpuno. Znati više o DIY savjete za francuska manikura i pedikura.
Dakle, ne kako napraviti pedikuru kod kuće jednostavno? Učenje ljepota savjete o tome kako napraviti manikuru i pedikuru kod kuće će vam uštedjeti vrijeme i novac. Razmazite sebe unutar zone udobnosti doma pomoću učinkovite pedikura recept. Uz redovitu kod kuće pedikura sjednice, ne samo da možete imati sladak noge, ali oni će vam pomoći zadržati toenail problemi i poremećaji u uvali.

No comments:

Post a Comment